English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Hviler Helland mot Celtic
Skrevet av Thomas Myren, 28. november 2018, 19:39

Rosenborg lar Pål André Helland samle krefter til cupfinalen.

VS.


- Vi arbeider med ham fra uke til uke, slik at han presterer på beste vis. Han er den jeg kan fortelle at ikke spiller i morgen. Men han vil spille på søndag, bekrefter Rini Coolen.

Formasjonstreninga i går tydet i stedet på at Yann-Erik de Lanlay blir høyreving. Issam Jebali er tilbake i trening etter lårstrekken, men han blir tidligst med i finaletroppen mot Strømsgodset.

André Hansen står i mål etter at Arild Østbø fikk prøve seg mot Bodø/Glimt. Det ser ikke ut til å bli flere forandringer på laget.

- Mange kommer til å spille i morgen også, og de er forberedte på å spille kamper som denne, kommenterer Coolen.

- Vi foretrekker å gå ut så sterke som mulig i morgen - også på søndag. Dette er ikke noe nytt for våre spillere. Det er spillere i startoppstillinga som vi kanskje tar av litt tidligere enn normalt, men først og fremst ønsker vi å prestere i morgen. Vi har gjort det et par ganger før mot Celtic, men i morgen må vi være bedre.


STAKET UT KURSEN: Spillerkoordinator Harald Pedersen og Rini Coolen under pressekonferansen på Scandic Lerkendal i ettermiddag.
Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Rosenborg har aldri tatt færre enn to poeng i noen av de 16 foregående gruppespillene i euroacup. Med tanke på svært vanskelig oppgave i sesongavslutninga i Leipzig om to uker, kreves det trolig seier mot Celtic for å unngå bunnrekord. Skottene fikk sjøl fornyet tro på avansement etter å ha slått tyskerne sist.

- Det kommer til å bli en veldig vanskelig og spennede kamp for oss. De må vinne, så de kommer hit for å vinne. Jeg har akkurat sett på kampene som vi har spilt mot dem. I den første kampen startet vi veldig bra - overraskende for folk flest, men vi tapte til slutt. De var mye bedre enn oss i resten av kampen, innrømmer Coolen.

- Uka etter spilte vi mot dem på hjemmebane. Vi hadde en veldig god hjemmekamp og fikk et resultat - uavgjort. Også husker jeg naturligvis den siste kampen. Vi ønsker å være konkurransedyktige i denne turneringa, og vi hadde en veldig god kamp på bortebane. Vi stilte i en litt annen formasjon og hadde mulighet til et resultat. Vi var veldig nær uavgjort - også seier. Det var skuffende at vi tapte kampen i siste minutt.

- Vi har vist at vi er nær å være konkurransedyktige på dette nivået. Og de beste kampene har vi spilt mot Celtic. Forhåpentligvis gjør vi det enda bedre i morgen!

Mye tyder på at nederlenderen ikke får fortsette som Rosenborg-trener etter vikariatet. I så fall blir hans fjerde møte med skottene hans siste hjemmekamp.

- Jeg vet ikke! Det er ikke i mine hender. Jeg liker å fokusere på kamp til kamp og gjøre jobben min. Klubben har vært veldig klar overfor meg og Trond Henriksen på at vi skal fortsette som vi gjør og forberede laget på beste vis. Og vi gjør det bra. Naturligvis kan vi gjøre ting bedre, ikke misforstå meg, kommenterer Rini Coolen.

- Samtidig arbeider klubben med prosessen. De får ta den tida som de trenger. Det blir opp til oss å fortsette å gjøre jobben vår. Det påvirker meg ikke i det hele tatt. Jeg liker jobben min. Når tida er inne - og svaret foreligger, får vi vite det.

- 1. desember har vært tidsfristen. Hvilke signaler har du fått?

- Jeg har ikke fått noen signaler. Jeg har hørt at de tar avgjørelsen i løpet av desember. Det kan også bli i slutten av desember. Jeg overlater det til dem som arbeider med det. Det er det beste for alle, tror jeg.

Avspark på Lerkendal er klokka 18.55. TV2 Zebra sender kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Even Hovland - Tore Reginiussen - Birger Meling

Mike Jensen - Anders Trondsen - Anders Konradsen

Yann-Erik de Lanlay - Nicklas Bendtner - Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Hviler Helland mot Celtic» i forumet! Diskutér «Hviler Helland mot Celtic» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb