English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi må mestre det på en god måte
Skrevet av Thomas Myren, 27. november 2018, 06:58

Rini Coolen er tvilende til å stille med toppet lag mot både Celtic og Strømsgodset i cupfinalen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det blir vanskelig, men det er mulig. For vi har noen dager hvile nå, så alle kan bli klare til Celtic-kampen, lyder det diplomatiske svaret fra Coolen til rbkweb.no.

Med unntak for Arild Østbø stilte Rosenborg med alle førstevalgene i serieavslutninga mot Bodø/Glimt. Nå er altså spørsmålet hvordan startoppstillingene blir seende ut i de to kampene denne uka.

Sjøl om RBK sannsynligvis må slå Celtic for første gang siden 2001 for å unngå et historisk dårlig gruppespill, vil konsekvensen av finaletap i norgesmesterskapet være langt større prestisjemessig. Trolig blir det ikke veldig mange utskiftninger mot skottene, men noen nøkkelspillere kan bli hvilt.

- Vi må vurdere det opp mot at cupfinalen er tre dager senere. Vi må mestre det på en god måte. Jeg skal tenke på det, kommenterer Coolen.

I løpet av uka kan vikartreneren forhåpentligvis for første gang velge fra helt skadefri tropp: Issam Jebali er ventet tilbake etter lårstrekk - forhåpentligvis i tide for cupfinalen.

- Det er planen. I det minste blir han tilgjengelig på trening denne uka. Vi får se om han rekker kampen. Det blir ikke enkelt, for kampen kommer tett på. Vi skal gjøre det vi kan for at vi kan ta med ham, lover Coolen.

- Opptreninga har gått bra, men han trenger fortsatt noen dager. Han har vært ute i flere uker. Vi får se hva som skjer i løpet av de nærmeste dagene. Kan han fortsette slik som han har gjort, er det trolig mulig å ta ham med. Så får vi se om vi gjør det, avslutter nederlenderen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må mestre det på en god måte» i forumet! Diskutér «- Vi må mestre det på en god måte» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb