English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Start 2-1
Skrevet av Thomas Myren, 1. november 2018, 20:55

RBK er bare én seier unna sitt tredje norgesmesterskap på fire år.

- Han har arbeidet hardt for å være klar når vi trenger ham
- I morgen blir vi klokere
8750 billetter til cupfinalen


- Vi kan se fram til en spesiell kamp i Oslo. Jeg er veldig glad for det. Alle har snakket om hvor spesiell cupfinalen er og hva jeg kan forvente. Jeg ser definitivt fram til det, smilte Rini Coolen til rbkweb.no.

Strømsgodset er motstander i cupfinalen på Ullevaal søndag 2. desember. Rosenborg har dermed en gyllen mulighet til nytt dobbeltmesterskap.

Lysten på finale var såpass stor at bare Pål André Helland ble hvilt i favør Jonathan Levi. Men trass i bortimot toppet lag sleit Rosenborg før pause. Levi hadde et volleyskudd utenfor fra skrått hold, men ellers var det tynt framover.

I stedet sprakk det bakover etter en drøy halvtime: Et høyt innlegg landet på hodet til en upresset Niklas Sandberg, som headet tilbake i lengste kryss.

- 1. omgang var ikke akseptabel for en klubb på vårt nivå. Derfor var vi veldig forbannet over hva vi hadde vist, sa Coolen.

Helland erstattet Levi ved pause og satte fart på hjemmelaget. Innbytteren slo et lurt innlegg gjennom feltet, da Nicklas Bendtner fra kloss hold kunne tuppe inn 1-1.

Vegar Eggen Hedenstad fulgte opp med en halvvolley som traff innsida av stolperota og ut. Så reddet reservekeeper Håkon Opdal et hardt skudd fra Bendtner.

De fleste trodde på ekstraomganger, da avgjørelsen falt to og et halvt minutt på overtid: Eirik Wichne klarerte rett i føttene på Birger Meling. Ballen spratt til Alexander Søderlund, som behersket fintet unna Simon Larsen og skjøt i mål ved lengste stolpe.

- Pål kommer inn og gjør et riktig godt innhopp. Han er involvert i mange ting. Det samme med "Søder", som kommer inn og avgjør kampen, skrøt Bendtner.

PS! Issam Jebali er fortsatt lårskadet.

Kampfakta

ROSENBORG2-1Start
Nicklas Bendtner 55
Alexander Søderlund 90
Niklas Sandberg 33

Torsdag 1. november 2018 19:05
NM semifinale, Lerkendal stadion
7908 tilskuere og vist på NRK2

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Even Hovland, Tore Reginiussen, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Trondsen, Anders Konradsen - Jonathan Levi (Pål André Helland 46), Nicklas Bendtner, Samuel Adegbenro (Alexander Søderlund 79)

Gult kort RBK: Nicklas Bendtner

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Erlend Reitan, Besim Serbecic, Marius Lundemo og Yann-Erik de Lanlay


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Start 2-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Start 2-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb