English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Han har arbeidet hardt for å være klar når vi trenger ham
Skrevet av Thomas Myren, 1. november 2018, 23:28

Alexander Søderlund var iskald i presset situasjon, da han skjøt Rosenborg til cupfinale tre minutter på overtid mot Start.

- Han var på rett sted, til rett tid. Det var veldig fint for laget, smiler Rini Coolen til rbkweb.no.

- Det var planen at vi kunne sette ham innpå. Samuel måtte gå av, og da visste vi at vi kunne spille med Nicklas og Søder. Vi fikk flere spillere på banen som kunne score mål.

Semifinalen ble avgjort da Eirik Wichne klarerte rett i føttene på Birger Meling. Ballen spratt til Søderlund, som behersket fintet unna Simon Larsen og skjøt i mål ved lengste stolpe.

- Han gjode jobben som vi ba ham om. Jeg er veldig glad for det. Han har arbeidet hardt for å være klar når vi trenger ham, skryter Coolen.

- Dere burde ha scoret 2-1 tidligere.

- Jeg er enig. I 2. omgang var vi mye bedre enn motstanderen. Vi hadde mye energi, mange innlegg og mange målsjanser. Det var respektabelt og akseptabelt det som vi gjorde i 2. omgang.

- 1. omgang var derimot ikke akseptabel for en klubb på vårt nivå. Derfor var vi veldig forbannet over hva vi hadde vist.

- Vi måtte slå tilbake og snakket om hvordan vi skulle gjøre det. Guttene skal ha skryt for at de slo tilbake og det som de viste i 2. omgang. Derfor syns jeg det var en fortjent seier.

- Hvordan blir det å lede Rosenborg i cupfinale?

- Vi kan se fram til en spesiell kamp i Oslo. Jeg er veldig glad for det. Alle har snakket om hvor spesiell cupfinalen er og hva jeg kan forvente. Jeg ser definitivt fram til det.

- Nå kan dere vinne dobbeltmesterskap.

- Ja, sjansen er der. Da må vi naturligvis vinne cupen, men vi må vinne serien først. Derfor er det viktig at vi får et godt resultat allerede om et par dager.

- Da kommer Odd på besøk.

- Kampen blir viktig. Vi må samle poeng for å vinne serien. Vi vet hva vi må gjøre. Vi spiller på hjemmebane og må spille bedre enn i 1. omgang i dag. Vi må gjøre jobben.

- Er det mulig å stille med omtrent samme lag på søndag?

- Jeg må se på det i morgen; hvordan alle kommer seg. Det kan være noen problemer her og der for noen spillere. Vi har to dager på å komme oss. Så må vi være klare.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Han har arbeidet hardt for å være klar når vi trenger ham» i forumet! Diskutér «- Han har arbeidet hardt for å være klar når vi trenger ham» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb