English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Salzburg - Rosenborg 3-0
Skrevet av Thomas Myren, 25. oktober 2018, 20:52

Det ble akkurat så vanskelig som RBK fryktet.

- Det føles som om vi hele tiden ser på
- Vi gleder oss veldig


SALZBURG (rbkweb.no): - De er bedre enn det vi er. Vi var ikke gode nok. Vi må bli bedre enn dette om vi skal konkurrere på dette nivået, konstaterte Jonathan Levi.

Svensken var en av spillerne som fikk sjansen på et noe reservepreget lag, som noe overraskende stilte i vanlig 4-3-3 på bortebane. Birger Meling og Pål André Helland ble igjen i Trondheim for å hvile fram til seriefinalen mot Brann, mens at Tore Reginiussen fikk farang på kampdagen.

André Hansen måtte slite litt med å redde et frispark fra Zlatko Junuzovic, men ellers var RBK den første halvtimen flinke til å holde unna semifinalistene fra forrige sesong.

- Jeg føler at vi får en ganske fin start, der vi ligger ganske godt sammen defensivt og har gode avstander, sa Yann-Erik de Lanlay.

Munas Dabbur ordnet hjemmeledelse med hodet etter at Fredrik Gulbrandsen hadde stusset et innlegg videre. Den tidligere Lillestrøm- og Molde-spilleren var deretter sjøl nær å doble forspranget, men Hansen reddet med et tigersprang.

Tidlig i 2. omgang avgjorde østerrikerne kampen. Først kom Hannes Wolf seg forbi Besim Serbecic på utsida. Fra svært spiss vinkel skjøt unggutten tunnel på Hansen.

Så fikk Amadou Haidara straffespark etter dytt i ryggen av Even Hovland. Dabbur skjøt forbi fingertuppene til Hansen og i mål.

Rosenborg fikk til lite foran motstandermålet, men plutselig var Vegar Eggen Hedenstad frampå. Først måtte Alexander Walke gi retur på et frispark fra høyrebacken. Matthias Vilhjalmsson skjøt den løse ballen rett på keeperen. Så headet en forsvarer bort et skudd etter at Hedenstad vendte oppe inne i feltet.

- Vi kommer kanskje aldri til de store farlighetene. Og så får de det målet. Da blir det vanskelig - i hvert fall i 2. omgang når det plutselig er to kjappe mål. Det var et godt lag, oppsummerte de Lanlay.

Leipzig slo Celtic 2-0, og dermed har de to Red Bull-klubbene fått grep om gruppe B.

Kampfakta

Salzburg3-0ROSENBORG
Munas Dabbur 34, str. 59
Hannes Wolf 54

Torsdag 25. oktober 2018 18:55
Europaliga, Red Bull Arena, Salzburg
20 639 tilskuere og vist på TV2 Zebra

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Besim Serbecic, Even Hovland, Alex Gersbach - Mike Jensen (Djordje Denic 72), Marius Lundemo, Anders Konradsen - Jonathan Levi, Nicklas Bendtner (Matthias Vilhjalmsson 56), Yann-Erik de Lanlay (Samuel Adegbenro 66)

Gult kort RBK: Besim Serbecic og Mike Jensen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Erlend Reitan, Anders Trondsen og Alexander Søderlund


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Salzburg - Rosenborg 3-0» i forumet! Diskutér «Salzburg - Rosenborg 3-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb