English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det føles som om vi hele tiden ser på
Skrevet av Thomas Myren, 25. oktober 2018, 21:54

Jonathan Levi var mutt etter tapet i Østerrike.

SALZBURG (rbkweb.no): - De er bedre enn det vi er. Vi var ikke gode nok. Vi må bli bedre enn dette om vi skal konkurrere på dette nivået, konstaterer Levi.

- Hva er de bedre på?

- Det føles som om de er bedre på alt. Samtidig tenkte jeg etter førsteomgangen at "så jævla bra var de ikke". Men så får de 3-0. Det føles som om vi hele tiden ser på. Helt plutselig blir de best i verden.

- Hadde vi alle vært 100 prosent, vet jeg at vi virkelig kunne ha konkurrert om poeng i denne kampen.

- Forutsetningene var ikke de beste.

- Selvfølgelig ikke. Men samtidig syns jeg at vi skal gå inn 100 prosent uansett. Og det gjør vi. Vi har en kamp på søndag, som er utrolig viktig, men dette er Europa. Det er slike kamper som vi vil spille. Det er den største scenen i verden etter Champions League. Vi bør jo vise at vi er et bedre lag utpå her, men det gjør vi ikke.

- Hva skal til for å skape flere sjanser i kveld?

- Jeg vet faktisk ikke, om jeg skal være helt ærlig. Nå er tankene over alt. Man har det ikke særlig bra.

- Men vi ser på slutten, når vi står høyere på banen, at det ikke er (Marc-André) ter Stegen som står i mål eller (Leonardo) Bonucci som står og kipper. Vi har en sjanse her. Det er kanskje det vi skulle ha gjort tidligere.

- Det gir håp om at dere kan ta poeng i gjenstående kampene i europaligaen?

- Ja, jeg tror virkelig at vi kommer til å ta poeng. Vi har to hjemmekamper igjen. Det kommer til å bli en annen type kamp på Lerkendal om to uker.

- Først venter Brann.

- Det er den største kampen i år. Det skal bli veldig artig. Jeg håper at jeg sjøl får spille. Samtidig skal jeg også være klar om jeg ikke får det. Jeg tror det kommer til å bli kjempegøy å dra til Bergen på søndag.

- Dere skal vinne?

- Ja, selvfølgelig. Folk får si hva de vil, men vi har høy sjøltillit alle sammen. Vi vet hva vi kan. Selvfølgelig ville vi gjerne ha hatt et bedre utgangspunkt enn det vi har, men samtidig vet vi at vi kommer til å prestere bra på søndag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det føles som om vi hele tiden ser på» i forumet! Diskutér «- Det føles som om vi hele tiden ser på» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb