English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Mannefall før kampen
Skrevet av Thomas Myren, 7. oktober 2018, 20:36

Rosenborg manglet på forhånd seks spillere mot Sandefjord. Så kom plutselig tre nye forfall.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi hadde noen utfordringer med kamptroppen. Det så du, konstaterer Rini Coolen.

- Er du bekymret over alle fraværene?

- Naturligvis er vi bekymret over det. Men du må se på alle individuelt. Vi har en pause nå, og etter pausen er alle tilgjengelige.

Mike Jensen hadde karantene for fire gule kort. Vegar Eggen Hedenstad var febersyk, mens Issam Jebali (lår), Birger Meling (lår), Pål André Helland (legg) og Nicklas Bendtner (lår) alle var skadet.

Tore Reginiussen, Anders Konradsen og Anders Trondsen trente derimot tilsynelatende som normalt lørdag og var med i startoppstillinga under skyggetreninga. Likevel kunne heller ikke de spille.

- Konradsen har fortsatt problemer med hælen. Han har litt mer reaksjon enn forventet etter de to siste kampene som han har spilt, så vi kontaktet ham igjen i morges og spurte om hvordan han følte seg. Han følte seg ikke så bra. Hadde han startet, måtte han trolig ha gått av ganske tidlig. Det var ingen vits i å la ham spille, forklarer Coolen.

- Vi tok også en prat med Tore i morges. Ut i fra smertene han hadde, bestemte vi at han ikke var klar for å spille.

- Vi har prøvd å bygge Trondsen opp, slik at han skulle være 100 prosent klar til denne kampen (etter lyskeskade). Dessverre gikk det ikke. Derfor bestemte vi oss for ikke å bruke ham. Han må være 100 prosent frisk til å starte en kamp som denne.

- Hva syns du om kampen?

- Vi skapte mange gode sjanser - spesielt i 1. omgang. Men vi scoret ikke da. Vi må være mer presise. Likevel kontrollerte vi nesen hele kampen.

- Dere sleit med å skape sjanser på 1-1.

- Vi gjorde det vi kunne fra benken for å spille så offensiv fotball som mulig. Vi satte innpå Samuel og Botheim for å sette press på motstanderen. Og vi spilte med brede vinger.

- Deler av spillet var bra, men vi sleit med å gjøre de riktige valgene på siste tredjedel av banen for å skape sjanser. Vi kan gjøre det bedre. Ellers hadde vi skapt flere sjanser.

- Guttene kjempet og tok risiko, men det var dessverre ikke nok til å vinne kampen. Vi må nøye oss med uavgjort. Vi tapte to poeng.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Mannefall før kampen» i forumet! Diskutér «Mannefall før kampen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb