English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Jebali mister landskampene
Skrevet av Thomas Myren, 6. oktober 2018, 13:18

Issam Jebali pådro seg en liten lårstrekk mot Leipzig. I tillegg har Vegar Eggen Hedenstad blitt syk.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- På grunn av alle kampene som han har spilt, bestemte vi at Issam ikke skulle starte forrige kamp. Han var litt sliten - ikke mentalt, men fysisk. Vi ønsket likevel å bruke ham i deler i kampen, og vi så at han kunne gjøre noe ekstra, innleder Rini Coolen til rbkweb.no.

Som innbytter reduserte venstrevingen til 1-3 og satte litt fart på Rosenborg.

- I det siste sekundene følte han noe. Det var veldig lite, men det er likevel ikke verdt å ta noen risiko med å sende ham på banen i morgen. Derfor gjør vi ikke det. Dessverre - fordi vi trenger ham. Denne kampen er veldig viktig for oss, men det er også kampene etterpå, påpeker treneren.

Rosenborg forventer at Jebali er tilbake mot Lillestrøm om to uker. Den lille strekkskaden betyr imidlertid at tuniseren melder forfall til landskampene mot Niger.

- Han blir ikke med på landslaget. Han må friskne til helt. Han trenger tida og kan ikke risikere noe ved å reise og spille kamper. Han blir værende og forbereder seg til de neste kampene våre, forteller Coolen, som også må greie seg uten en febersyk Hedenstad mot Sandefjord:

- Vegar er syk. Sånt kan skje for alle. Når han er syk dagen før kamp, er det ingen vits å starte med ham i morgen.

Anders Trondsen er derimot tilbake etter å ha stått over mot Vålerenga, Molde og Leipzig med lyskeplager. Dessuten blir Samuel Adegbenro reserve etter et halvår ute med brudd i ankelen.

Birger Meling (lår), Pål André Helland (legg) og Nicklas Bendtner (lår) er alle ventet tilbake mot Lillestrøm.

- Det blir to siste månedene av sesongen blir veldig tøffe. Vi regner da med at vi har alle spillerne våre tilgjengelige etter landslagspausen, de fleste 100 prosent friske fra start av. Det er den delen av sesongen da alt blir avgjort, slår Coolen fast.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Jebali mister landskampene» i forumet! Diskutér «Jebali mister landskampene» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb