English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Sandefjord 1-1
Skrevet av Thomas Myren, 7. oktober 2018, 19:53

RBK skuffet for tredje gang på ei uke.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Mannefall før kampen
- Vi er inne i en tung periode nå
Kom aldri noen sluttoffensiv
- Ordentlig tøft
Bilder fra Rosenborg - Sandefjord


- Vi er inne i en tung periode nå. Men sjansemessig var dette mye bedre enn i det siste. Vi skaper mye sjanser. Det er rart å si det når man spiller uavgjort mot et lag som ligger på bunnen, men det var egentlig en OK kamp, syntes Matthias Vilhjalmsson.

Islendingen startet for første gang etter korsbåndskaden for 13 måneder siden på et svært reservepreget Rosenborg-lag, der hele ni førstevalg manglet:

Mike Jensen hadde karantene for fire gule kort. Vegar Eggen Hedenstad var febersyk, mens Issam Jebali (lår), Birger Meling (lår), Pål André Helland (legg) og Nicklas Bendtner (lår) alle var skadet. Tore Reginiussen (lyske), Anders Konradsen (hæl) og Anders Trondsen (lyske) var egentlig i startoppstrillinga, men måtte melde forfall etter treninga på lørdag.

Konsekvensen var bare seks reserver på den purunge innbytterbenken, der Torbjørn Heggem var med for første gang i serien.

Vilhjalmsson kunne tidlig ha ordnet ledelse, men han headet først utenfor og skjøt så rett på keeper Eirik Johansen fra godt hold.

I stedet klønet Even Hovland og Besim Serbecic det ordentlig til i duell med Pontus Engblom. Alle tre datt, og spanske Rufo kunne enkelt dunke den løse ballen i mål.

Etter pause var Yann-Erik de Lanlay på farten ved et par anledninger. Først gikk han innover langs 16-meteren og skjøt utenfor. Så rundet han oppasseren ved dødlinja, men traff bare Johansen fra skrått hold.

Rett etterpå glapp André Hansen et skudd fra William Kurtovic, slik at ballen spratt i stanga før han fikk kontroll.

Alexander Søderlund ble så dratt ned i feltet. Han tok sjøl straffen og skjøt i mål nede ved stolperota etter et uortodoks, sakte tilløp.

Sjøl om bare 69 minutter var spilt, maktet Rosenborg dessverre ikke å skape flere ordentlige sjanser. Det hjalp ikke at fjorårets superinnbytter Samuel Adegbenro endelig var tilbake etter ankelbruddet i påska.

- Det er litt "Hawaii". De kontrer på oss fordi vi satser mye. Vi endrer formasjon og spiller med to sittende midtbanespillere. Det er lett å være etterpåklok, men ofte er det beste å være tålmodig og rolig. Men det var ikke vår kveld, oppsummerte Vilhjalmsson.

Heldigvis for RBK spilte også Brann bare 1-1 på hjemmebane - mot Lillestrøm. Dermed er bergenserne fortsatt fire poeng bak med fem kamper igjen.

Kampfakta

ROSENBORG1-1Sandefjord
Alexander Søderlund str. 69Rufo 37

Søndag 7. oktober 2018 18:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
13 908 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Erlend Reitan, Besim Serbecic, Even Hovland, Alex Gersbach (Samuel Adegbenro 76) - Matthias Vilhjalmsson, Marius Lundemo (Erik Botheim 70), Djordje Denic - Jonathan Levi, Alexander Søderlund, Yann-Erik de Lanlay

Gult kort RBK: Besim Serbecic

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Torbjørn Heggem, Olaus Skarsem og Mikael Johnsen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Sandefjord 1-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Sandefjord 1-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb