English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg skal gjøre absolutt alt jeg kan
Skrevet av Thomas Myren, 6. oktober 2018, 22:07

Matthias Vilhjalmsson starter for første gang siden korsbåndskaden for 13 måneder siden.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Løpsmessig er det veldig bra, jeg har jo begynt å få litt mer spilletid. Jeg er litt rusten, men formen kommer jo med spilletid. Så hvis jeg får enda litt mer spilletid, kommer jeg til å bli i bedre form, innleder Vilhjalmsson til rbkweb.no.

Islendingen var tilbake mot Valur som innbytter i juli, ti måneder etter korsbåndet røyk mot Strindheim. Etterpå har han fått ytterligere åtte innhopp.

Mot Sandefjord er han altså klar for å starte - som indreløper.

- Jeg tror jeg har spilt mest på midtbanen i Rosenborg, så den rollen kjenner jeg godt. Spesielt mot lag som ligger lavt har jeg vist at jeg kan komme seint inn i boksen og vise styrke, smiler Vilhjalmsson.

- Du var veldig god som indreløper i fjor før skaden.

- Det handler litt om hvordan man definerer indreløperrollen. Det er forskjellige spillertyper: Noen ganger er det lurt å ha noen som kommer med trykk i boksen, mens noen ganger er det bra å ha noen som er god på possession. Hvis jeg får muligheten, skal jeg gjøre absolutt alt jeg kan.

- Hvordan blir det å møte Sandefjord?

- Sandefjord har vist i det siste at de er vanskelige å bryte ned. De har spilt mange uavgjortkamper, så det blir en tøff kamp. Men vi bør absolutt slå dem. Gjør vi ikke det, er det ikke godt nok.

- Dere vil vise dere fra en bedre side enn i de to siste kampene?

- Vi har veldig lyst til å underholde publikum, det fortjener de. De to siste kampene har ikke vært gode nok. Vi skal gå ut i morgen og kjøre på.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg skal gjøre absolutt alt jeg kan» i forumet! Diskutér «- Jeg skal gjøre absolutt alt jeg kan» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb