English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Leipzig 1-3
Skrevet av Thomas Myren, 4. oktober 2018, 20:51

RBK ble igjen for små.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi hadde ingen mulighet
- Får vi det første målet, blir kanskje kampen helt annerledes
- Vi kunne ha tjent på det
Bilder fra Rosenborg - Leipzig


- Det var tøft. De var for gode for oss. Vi var ikke gode nok til å by på noen store utfordringer i dag, slo Anders Konradsen fast overfor rbkweb.no.

Rosenborg gjorde to forandringer på laget etter tapet i Molde: Djordje Denic og Jonathan Levi tok over for Marius Lundemo og Issam Jebali. Sistnevnte ble i hovedsak hvilt.

Allerede etter 79 sekunder kunne Yann-Erik de Lanlay ha stanget RBK i ledelsen, men han kom ikke høyt nok på innlegget fra Mike Jensen og headet utenfor.

- Får vi det første målet, blir kanskje kampen helt annerledes, trodde de Lanlay.

I stedet ordnet Jean-Kevin Augustin 0-1, da han elegant tok i mot et framspill fra midtbanen og skjøt på innsida av Alex Gersbach. Tyskerne hadde full kontroll utover 1. omgang.

- Vi springer og springer etter, alltid litt for seint ute. De setter opp trekanter, og du føler at du henger etter. Når du da får ballen, blir det litt ekstra tungt, fortalte de Lanlay.

Etter pause ble kampen avgjort på sju minutter: Willi Orban brukte brystkassa til å sende en corner videre til Ibrahima Konaté, som banket ballen i mål. Matheus Cunha skjøt stolpe ut, før han fikk ei elegant stikkpasning og økte til 0-2 med et skudd oppunder tverrligger.

Resten av kampen ble først og fremst en transportetappe inntil at Jebali kom i fokus. Først skjøt innbytteren fra hjørnet av femmeteren kontrollert i mål et lavt innlegg gjennom feltet fra Levi.

På overtid skadet tuniseren låret. Den italienske dommeren Marco Guida nektet(?) ham behandling. Etter et lite minutt på sidelinja valgte Jebali å rusle rundt ute på venstresida fram til kampslutt.

- De var sinnssykt bra til å stupe opp i rommet uansett hvor på banen ballen kom. Vi snakket om det i garderoben: Det føltes ut som om de var to-tre mot én uansett hvilken posisjon vi var i. Det føltes veldig tøft, oppsummerte Konradsen.

Nå venter to kamper mot Salzburg, som leder gruppe B etter 3-1 over Celtic.

Kampfakta

ROSENBORG1-3Leipzig
Issam Jebali 79Jean-Kevin Augustin 12
Ibrahima Konaté 54
Matheus Cunha 61

Torsdag 4. oktober 2018 18:55
Europaliga, Lerkendal stadion
11 484 tilskuere og vist på TV2 Zebra

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad (Erlend Reitan 62), Even Hovland, Tore Reginiussen, Alex Gersbach - Mike Jensen, Anders Konradsen, Djordje Denic (Matthias Vilhjalmsson 77) - Jonathan Levi (Issam Jebali 68), Alexander Søderlund, Yann-Erik de Lanlay

Gult kort RBK: Even Hovland

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Besim Serbecic, Marius Lundemo og Erik Botheim


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Leipzig 1-3» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Leipzig 1-3» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb