English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi hadde ingen mulighet
Skrevet av Thomas Myren, 4. oktober 2018, 22:10

Rini Coolen var en slagen mann etter 1-3-tapet for Leipzig.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- I dag så vi nivåforskjellen på lagene. Vi hadde ingen mulighet til å få noe resultat i dag, innleder nederlenderen.

- Måten vi ønsket å spille på, var OK i starten. Så begynte vi å gjøre defensive feil, og det var sånn det første målet kom. Vi forsto det ville bli tøft, men fortsatte å forsøke. Det var ikke godt nok i dag.

- Hva var den største forskjellen på lagene?

- Kvalitet. Vi manglet besluttsomhet i valgene. Og individuelt var det forskjell i hurtighet og duellstyrke. Vi må forbedre oss på disse områdene.

- Hva kunne ha blitt gjort bedre i kveld?

- Vi visste at presset fra motstanderen var veldig høyt - spesielt når vi mistet ballen. Etter bare et par sekunder fikk du press fra alle kanter. Vi diskuterte og trente på dette: Det ville være veldig vanskelig å spille ballen til midtbanespillerne på overganger. Det ville være bedre å se et hakk lenger fram og spille på en angriper.

- Likevel gjorde vi det (spilte til midtbanespiller), og det ga oss mye trøbbel. Det var også noen situasjoner - spesielt i 1. omgang - der vi kunne ha vendt spillet raskere. Det er det du må gjøre for å skape sjanser.

- I 2. omgang vurderte vi å forandre formasjon tidlig, men vi gjorde ikke det. Om vi hadde vært sikre på at det hadde gjort oss bedre, hadde vi gjort det.

- Vi må lære av disse kampene. Det føles ikke godt å tape slike kamper, men du må være realistisk.

- Hva tenker du om de to neste kampene mot Salzburg?

- Dette er ei fin turnering, som vi fortjener å spille i; vi har kvalifisert oss. Vi vet at kampene kommer til å bli veldig tøffe. Mot disse lagene må du ha en god dag, og du trenger trolig å ha de beste spillerne tilgjengelige for å ha en sjanse.

- Vi ønsker å spille på dette nivået, og vi har av og til vist at vi greier å spille på dette nivået. Men skal vi fortsette å spille på dette nivået, må vi ta steg. Vi må gjøre ting bedre.

- Men første kamp er mot Sandefjord. Vi må finne ut hvilke spillere som er tilgjengelige. Det skjedde noe med Jebali på slutten. Jeg har ikke snakket med ham, så vi får se hvordan det går de neste dagene. Vi må være klare på søndag, og det skal vi være.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi hadde ingen mulighet» i forumet! Diskutér «- Vi hadde ingen mulighet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb