English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Alle er skuffet når man ikke er i troppen
Skrevet av Thomas Karlsen, 3. september 2018, 23:19

Matthias Vilhjalmsson spilte endelig en hel kamp og pyntet på resultatet med to mål, da RBK2 tapte 3-5 for Kolstad.Reservelaget kriger med Byåsen om opprykk fra 3. divisjon avdeling 5. Derfor passet det dårlig å ligge under hele 0-5 etter én time mot laget som kjemper mot nedrykk. Erik Botheim og deretter islendingen gjorde bare kosmetiske forskjeller på sluttresultatet, som økte gapet i toppstriden til fire poeng i disfavær RBK2.

- Jeg er litt frustert. Vi taper kampen veldig unødvendig. Vi slipper dem til seks-sju sjanser, og de scorer fem mål. Det er veldig irriterende. Det er OK å score noen mål, men det er ikke bra nok av oss i dag, slår Vilhjalmsson fast overfor rbkweb.no.

- Hvordan føles kroppen?

- Det er første kampen der jeg spiller 90 minutter på tolv måneder. Det føles bra. Jeg løper mye i dag, så det var positivt.

- Jeg syns det gikk dårlig i 1. omgang i dag, men i 2. omgang gikk det bedre. Jeg fikk noen innlegg og ble mer involvert. Det var godt for meg å få løpt mye i dag og tocuhe ballen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Du fikk ikke være med i troppen mot Haugesund. Hva tenker du om det?

- Alle er skuffet når man ikke er i troppen, men jeg respekterer det. Jeg har stor forståelse, for jeg har vært lenge ute. Det er ikke noe annet å gjøre enn å jobbe hardt, hjelpe laget og gjøre det bra på trening. Da får jeg sikkert noen innhopp etter hvert.

- Hvordan vil du bruke landskampspausen?

- Jeg skal trene veldig hardt - mye styrke. Jeg har hatt mye fri det siste året, så jeg er veldig spillesugen. Men guttene fortjener fri siden at de har spilt veldig bra i det siste og er litt slitne. Nå kommer de "freshe" tilbake etter ferien.

- Du ble kjøpt som midtspiss, men spilte på midtbanen i dag. Hvor på banen tror du at du kommer til å spille på A-laget framover?

- Jeg vet ikke! Jeg har ikke peiling på hvor jeg har størst sjanse for å få spille på A-laget. Jeg har vært brukt over alt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Alle er skuffet når man ikke er i troppen» i forumet! Diskutér «- Alle er skuffet når man ikke er i troppen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb