English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det har vært en kickstart
Skrevet av Thomas Myren, 28. august 2018, 07:09

Anders Konradsen har fått spille mye etter kneskaden. Spørsmålet er om han får beholde plassen på laget i den avgjørende kvalifiseringskampen mot Shkendija.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Rosenborg håper nemlig å ha Anders Trondsen tilbake fra lyskeskade på torsdag. Marius Lundemo er igjen aktuell etter hvile fra start mot Strømsgodset. Dessuten har Djordje Denic meldt seg på.

Gitt at Mike Jensen fortsetter i offensiv rolle, må altså de fire andre kjempe om de to plassene bak ham.

- Vi har mange spillere som kan spille på midtbanen nå. Det viser seg at vi har bruk for det. Forhåpentligvis blir det kamper torsdager og søndager i hele høst. Belastninga blir stor, så vi har bruk for absolutt alle mann og at alle er friske og tilgjengelige, kommenterer Konradsen diplomatisk til rbkweb.no.

- Var det forebyggende tiltak at du gikk av banen i pausen mot Strømsgodset?

- Ja, det kan du si. Det var litt "mugg" i kneet etter 90 minutter sist. Det var bedre at jeg gikk av, slik at vi fikk innpå helt friske bein.

- Dermed er du klar til torsdag igjen?

- Ja, jeg regner med at det går seg til. Det har vært en kickstart kampmessig nå etter to måneder ute, så det kjentes i dag (les: søndag). Men ting går ellers sånn som de skal.

Nordlendingen skadet et sidebånd i kneet mot Vålerenga i juni. Han var tilbake som innbytter mot Cork og Kristiansund. 4-3-seieren over Strømsgodset var den andre kampen fra start.

- Det ble en artig kamp til slutt. Vi kan være fornøyde med at det blir spennende når publikum kommer for underholdninga. Det var noen fine scoringer. Selvfølgelig er det viktigste tre poeng, og de tar vi gladelig med oss, smiler Konradsen.

- Det går greit å bli jaktet på av motstanderen, så lenge at dere greier å holde unna?

- Ja, til syvende og sist er det det samme om vi vinner 4-0 eller 4-3. Det er tre poeng uansett. Vi kan være fornøyde med en del av det offensive - spesielt med scoringene, som er fine. Så sier det seg sjøl at tre mål i mot egentlig er litt for mye. Vi får stramme opp litt.

- Hva tenker du om det som møter dere i Makedonia?

- Vi har jo vært der nede, så vi vet litt hva de står for. Vi så her at de er et brukbart lag. Så får de muligheten, så spiller de.

- Vi kommer til å gå for scoring. Vi får stå bedre i mot enn mot Strømsgodset. Vi vet at det blir muligheter for kontringer. Det fikk vi her, og det kommer vi til å få der nede òg, når de må gå framover. Vi drar ned dit med et bra utgangspunkt og ambisjoner om både å hulle nullen og score mål.

- Har også du et inntrykk av at de er bedre framover enn bakover?

- Ja, de er absolutt det. Vi ser at de er sårbare. Og vi skal håndtere det som de har framover. Nå vet vi veldig godt hva de kommer med. Vi kan forberede oss inn mot torsdagen og ta oss av det. Også håper vi at vi får et par scoringer sjøl. Det tror jeg vi skal få til.

- Hva vil et nytt gruppespill bety?

- Det betyr masse. Det setter en spiss på alt som du driver med. Det er liksom ikke helt det samme bare å spille én kamp i uka i ligaen. Vi vil gjerne ha inn torsdagskveldene mot forhåpentligvis attraktiv motstand. Nå har vi gode muligheter. Jeg håper at vi drar det i land.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det har vært en kickstart» i forumet! Diskutér «- Det har vært en kickstart» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb