English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Troillan på topp!
Skrevet av Thomas Myren, 26. august 2018, 21:52

For første gang i år leder Rosenborg serien.

- Vi vant, og det var en fortjent seier. Men vi skulle ha fått noen færre mål i mot, konstaterer Rini Coolen overfor rbkweb.no.

Med 4-3-seieren over Strømsgodset inntok RBK uansett toppen av tabellen, to poeng foran Brann, som tapte 0-2 for Vålerenga i Oslo i kveld.

- Det er fantastisk for tilskuerne å se sju mål i en kamp som denne. Vi er glade for at vi scoret fire, for det er viktig å score mange mål hjemme. Vi ga bort noen mål, men det handlet også litt om kvalitetene til motstanderen; at de forårsaket det. Det endte godt til slutt, og 4-3 er bedre enn 1-0 for tilskuerne, smiler Coolen.

- Det var samtidig sterkt å slå raskt tilbake etter 2-1- og 3-2-målene til Strømsgodset?

- Ja, vi slo tilbake veldig fint. Spesielt på overganger er vi veldig farlige. Vi er fornøyde med at vi skapte så mange sjanser og scoret så mange mål.

- Vi skulle ha gjort det litt enklere for oss sjøl på slutten, men det skjer av og til i fotball. Det er ikke en fantastisk kamp, men vi vant fortjent.

- De nye spillerne bidro i dag.

- Jebali er veldig viktig for oss. Han scorer på riktige tidspunkter og dermed viktige mål for oss. Han er en god fotballspiller.

- Jeg tror ikke Denic gjorde noen feil i dag. Det var én langpasning som ikke traff, men ellers gjorde han ingen feil.

- Det viser at dere har fått fin bredde i troppen?

- Jeg mener det er nødvendig. Hvis du ser på de siste ukene og hvor mange kamper vi spiller i ulike turneringer, trengte vi noen ekstra spillere. Vi fikk to nye spillere. Enda viktigere er det at spillere har kommet tilbake fra skader.

- Vi har flere muligheter til å rotere. Jeg mener det er viktig. Vi hadde ikke den muligheten for noen uker siden, men nå har vi det.

- Vil Trondsen være tilbake på torsdag?

- Normalt sett. Jeg er veldig positiv, men ikke sikker. Slik som det ser ut nå, vil han være med i troppen.

- Dere drar til Skopje og returkampen mot Shkendija med en positiv følelse?

- Ja, vi tar med oss de positive tingene fra kampene som vi har spilt de siste ukene - inkludert den forrige kampen mot dem. Vi vet at det blir en veldig tøff kamp, men vi er kapable til å score mål sjøl. Vi får se hva vi kan få til, men følelsen er veldig positiv!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Troillan på topp!» i forumet! Diskutér «Troillan på topp!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb