English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kjøper serbisk midtbanespiller
Skrevet av Thomas Myren, 13. august 2018, 20:04

Rosenborg har forsterket laget med Djordje Denic fra Rad.


Født: 01.04.96
Fødested: Beograd, Serbia
Høyde/vekt: 182 cm / 72 kg
Posisjon: midtbane
Tidl. klubber: Rad og Zarkovo
Kamper/mål 2017/18: 33/5
Statistikk
- Han står for aggressivitet og en intens spillestil, som gjør at vi kan presse høyt, jage motstanderen og lage trøbbel. I tillegg kan han gjøre ting med ball; skape ting for oss og gå inn i den type fotball som vi ønsker å spille, begrunner Stig Inge Bjørnebye til Rosenborg på Facebook.

Midtbanespilleren har skrevet kontrakt ut 2021 og fått draktnummer fem. RBK betaler Beograd-klubben Rad 500 000 euro eller 4,8 millioner kroner, ifølge Mozzart.

- Han har vært kaptein på laget i en ung alder av 22 år og markert seg godt der. Vi har fulgt ham ei stund og vært fristet til å prøve å få ham hit. Nå har vi lykkes med det. Vi er veldig godt fornøyde - og selvfølgelig veldig spente. Men vi er trygge på at vi har hentet en spiller som vil være med på å gjøre Rosenborg bedre fra dag én, sier den sportslige lederen.

Denic fikk til sammen 86 seriekamper og ni mål for Rad. Han har også tre U21-landskamper for Serbia.

I likhet med Issam Jebali må Denic som statsborger utenfra EØS søke om norsk arbeidstillatelse. RBK håper at denne er på plass innen helga og seriekampen i Kristiansund.

Ordinær påmeldingsfrist for spillere til 4. runde i europaligakvalifiseringa - trolig mot Shkendija - er fredag. Men dersom papirarbeidet til UDI går tregt, er det mulig å etterpåmelde to mann innen onsdag 23. august.

PS! Denic bruker Milan og Ivan Dudic som agenter. Tvillingbrødrene prøvespilte for RBK i 2001 og var to år senere tilbake som Røde Stjerne-spillere.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kjøper serbisk midtbanespiller» i forumet! Diskutér «Kjøper serbisk midtbanespiller» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb