English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tvillingbrødre vender tilbake
Skrevet av Thomas Myren, 17. oktober 2003, 19:59

Sommeren 2001 var tvillingbrødrene Milan og Ivan Dudic på prøvespill på Lerkendal. 6. november vender de tilbake til Trondheim, denne gang som Røde Stjerne-spillere.

Det var etter et ønske fra 23-åringene selv at de reiste til Norge for å trene med Rosenborg. På dette tidspunktet spilte Dudic-brødrene for den lille Beograd-klubben Cukaricki, og ville gjerne til en større klubb.

Selv om tvillingene imponerte Nils Arne Eggen med sine gode teknikk, ble det ikke noen Rosenborg-kontrakt på dem. I stedet havnet begge to etter hvert i naboklubben Røde Stjerne.

Og nå skal de altså møte Rosenborg i 2. runde av UEFA-cupen. Imidlertid blir det sannsynligvis kun Milan Dudic som får spille de to kampene. Han er nemlig ansett som det største talentet av de to, og er fast midtstopper på både klubblaget og landslaget. Broder Ivan spiller spiss, men fungerer kun som innbytter.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tvillingbrødre vender tilbake» i forumet! Diskutér «Tvillingbrødre vender tilbake» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb