English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Cork - Rosenborg 0-2
Skrevet av Thomas Myren, 9. august 2018, 22:36

RBK er godt på vei til siste og avgjørende kvalifiseringsrunde.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var perfekt!
- Veldig glade og stolte
- Det gir selvtillit
Bilder fra Cork - Rosenborg


CORK (rbkweb.no): - Vi gjør det vi skal. Jeg syns ikke at de har veldig store sjanser. De er farlige i boksen, men jeg syns ikke at André gjør noen store redninger. Jeg syns vi har kontroll på kampen, oppsummerte Jonathan Levi.

Svensken vikarierte igjen for Pål André Helland, som fortsatt sleit med hofte/lår. Vegar Eggen Hedenstad var derimot tilbake etter å ha hvilt ankelen mot Ranheim. Rosenborg manglet også fortsatt Anders Konradsen (kne) og Yann-Erik de Lanlay (lyske).

Sammenlagttapet for Celtic knuste drømmen om mesterliga. I stedet begynte ferden mot et tredje europaligagruppespill på fire år i Irland.

- Vi var litt presset tilbake de første 20 minuttene, men så fikk vi scoringen. Da kunne vi puste ut. Det føltes bra, smilte Levi.

Det var han sjøl som scoret med tunnel på keeper fra skrått hold etter at et innlegg fra Birger Meling hadde blitt stusset videre av en ire.

- Jeg tar ballen ned og går umiddelbart til høyre. Etterpå vil jeg egentig slå den bakover, men så tenker jeg at jeg får prøve. Det blir scoring, så det var delig! beskrev vingvikaren.

Rett før pause doblet et effektivt bortelag ledelsen: Marius Lundemo spilte fram til Levi, som veggspilte med Mike Jensen og skjøt stolpe inn - igjen med høyrefoten. Tiki-taka-fotball md bare ei ballberøring hver!

- Man tar i alt som man kan! Ballen gikk stolpe inn, så det var perfekt! syntes Levi.

I 2. omgang hadde Cork ballen mye, men sleit med å skape sjanser. De var nærmest redusering helt i sluttminuttene, da et frispark spratt gjennom hele feltet.

- Det er mange dødballer mot oss, men det visste vi kunne komme. Så vi har trent på det. Vi har sjøltillit på at vi kan forsvare oss i mot dem. Så jeg følte ingen frykt, for å være ærlig. Det har ingenting med motstanderen å gjøre, men om kvaliteten på vårt eget lag, kommenterte Rini Coolen.

I stedet burde Jensen ha punktert kampen helt etter75 minutter, men lagkapteinen sleivsparket utenfor med venstrefoten etter at Levi hadde stanget et innlegg fra Nicklas Bendtner tilbake foran mål.

Uansett har Rosenborg et solid utgangspunkt for å gå videre til 4. runde, der Shkendija blir motstander - etter all sannsynlighet.

- Vi er sterke på hjemmebane, og jeg håper at så mye folk som mulig kommer til Lerkendal for å hjelpe oss! avsluttet Jonathan Levi.

PS! Olaus Skarsem fikk sin e-cupdebut på tampen.

Kampfakta

Cork0-2ROSENBORG
Jonathan Levi 22, 44

Torsdag 9. august 2018 20:45 (19:45 lokalt)
Europaliga 3. kvalifiseringsrunde, Turner´s Cross, Cork
5488 tilskuere og vist på TV2 Zebra

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Even Hovland, Tore Reginiussen, Birger Meling - Marius Lundemo, Mike Jensen, Anders Trondsen (Olaus Skarsem 87) - Jonathan Levi, Alexander Søderlund (Erik Botheim 78), Nicklas Bendtner

Gult kort RBK: Anders Trondsen, Even Hovland og Tore Reginiussen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Erlend Reitan, Besim Serbecic, Alex Gersbach og Matthias Vilhjalmsson


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Cork - Rosenborg 0-2» i forumet! Diskutér «Cork - Rosenborg 0-2» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb