English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ikke så mye å tape, men mye å vinne
Skrevet av Thomas Myren, 30. juli 2018, 11:05

Rosenborg satser på tidlig ledelse mot Celtic på Lerkendal.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi spiller på hjemmebane og med tolv mann i stedet for mot tolv - med tanke på supporterne. Vi må utnytte den fordelen, uttaler Rini Coolen til rbkweb.no.

I sin første hjemmekamp som Rosenborg-trener skal han og spillerne forsøke å snu 1-3-tapet i Skottland til avansement til 3. kvalifiseringsrunde til Champions League, hvor AEK Aten venter.

- Vi er nødt til å begynne bra. Det er det vi fokuserer på. Det er ikke så mye å tape, men mye å vinne, slår han fast.

- Vi hadde en kampplan for bortekampen, og vi vil ha en kampplan nå. Vi er nødt til å gjøre noe. Det er helt sikkert. Vi er nødt til å ta litt risiko, men det betyr ikke at vi åpner alle dørene bakover. At vi likevel er nødt til å spille litt annerledes hjemme, er forståelig.

- Tror du Celtic vil være litt mer forsiktige når de skal forsvare ledelsen på bortebane?

- Det kan være. Jeg vet ikke om de blir det. Men jeg er heller ikke så interessert i det i øyeblikket på grunn av omstendighetene. Vi må naturligvis tenke på hvordan de spiller - vi kan gjette, men vi ser mer når vi starter kampen. Vi kan likevel ikke vente til da. Vi har vår egen kampplan.

- Det har vært mange store e-cupkvelder på Lerkendal - seinest mot Ajax i fjor. Rosenborg har en god tradisjon med å avgjøre på hjemmebane.

- Slike dobbeltoppgjør kan likevel være avgjorte ganske raskt. Det ønsker vi ikke. Det vil være veldig vanskelig for motstanderen om vi nærmer oss slutten uten at det er avgjort. Hvis vi greier å skape slike omstendigheter, vil det være flott.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ikke så mye å tape, men mye å vinne» i forumet! Diskutér «- Ikke så mye å tape, men mye å vinne» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb