English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tur til Hellas ved avansement
Skrevet av Thomas Myren, 23. juli 2018, 12:08

Vinneren av Rosenborg - Celtic møter AEK Aten i 3. runde i kvalifiseringa til Champions League.På papiret var de greske seriemesterne rangert lavest blant de seks mulige motstanderne, men i praksis var de nok den vanskeligste trekninga som Rosenborg kunne få.

Det er heller ingen fordel at første kamp er i Trondheim 7. eller 8. august. Returoppgjøret i Hellas blir spilt tirsdag 14. august. 15. august er uaktuell dato på grunn av supercupfinalen mellom Real Madrid og Atlectio Madrid i Tallinn.

Dersom Rosenborg derimot skulle tape sammenlagt for Celtic, fortsetter ferden mot gruppespill i 3. runde av europaligakvalifiseringa.

Nytt av året er at det er egen kvalifisering for utslåtte seriemestere. Taperen av Rosenborg - Celtic trakk irske Cork, som fikk walkover i 2. runde etter å ha tapt 0-1 og 0-3 for Legia Warszawa i 1. runde i Champions League.

Europaligakampene blir i så fall spilt torsdagene 9. og 16. august. Rosenborg begynner med kamp i Irland.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tur til Hellas ved avansement» i forumet! Diskutér «Tur til Hellas ved avansement» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb