English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Et klart bedre sammensatt lag
Skrevet av Thomas Myren, 17. juli 2018, 16:38

Rosenborg stiller sterkere mannskap i returkampen mot Valur.

VS.


- Både Marius og Pål er tilbake. Vi har flere som har erfaring. Så vi føler at vi har bedre relasjoner. Det er det som er det viktigste når man møter lag som ligger lavt; det handler om relasjoner og samhandling, slår Kåre Ingebrigtsen fast.

Erik Botheim er nå opptatt med G19-EM, mens Erlend Reitan sannsynligvis blir vraket fordi Birger Meling igjen er aktuell som venstreback etter å ha vikariert framover på banen hittil i juli.

- Det var ikke noen fordel for oss å ha en høyrefotet venstreback. Også hadde vi Botheim, som nesten aldri hadde spilt kant. Det var egentlig litt dårlig gjort overfor dem som spilte der, mener Ingebrigtsen.

- Nå tror jeg at vi får et relasjonelt klart bedre sammensatt lag enn det vi hadde på Island.

Lundemo har vært innbytter i de to siste kampene. Nå blir han altså vurdert som klar til å starte for første gang på tre måneder etter idrettsbrokkoperasjonen i vår.

Helland er altså er friskmeldt etter lårskaden mot Vålerenga, mens Vegar Eggen Hedenstad er ventet å kunne spille igjen etter ankelskaden i det første møtet med islendingene.

Yann-Erik de Lanlay er derimot fortsatt ikke tilbake etter den nye lyskestrekken for én måned siden. Venstrevingen måtte gi seg underveis på treninga i formiddag.

- Yanni er fortsatt ikke aktuell. Han var med litt i dag, men han kjenner fortsatt til skaden. Så det vil fortsatt ta tid med Yanni, konstaterer treneren.Rosenborg er nødt til å snu 0-1-tapet i Reykjavik for å gå videre til 2. runde av kvalifiseringa til Champions League, der gjensyn med Celtic høyst trolig venter.

- Hva blir annerledes i morgen enn på Island?

- Det er ganske mye som blir annerledes. Det er ikke kunstgress, og det er en langt større bane. Det er forhold som vi kjenner, men som de ikke kjenner, påpeker Ingebrigtsen.

- Ikke minst kjenner vi motstanderen bedre enn det vi gjorde da. Nå har vi spilt mot dem en gang, så da føler vi at vi har et bedre utgangspunkt i forhold til hva (svakheter) vi kan utnytte.

- De lå bak på Island. Det er en stor sannsynlighet for at de gjør det samme når de kommer hit. Nå har vi et bedre bilde på hva vi skal gjøre for å bryte dem ned.

Avspark på Lerkendal er klokka 19.45. eurosport.no sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Et  klart bedre sammensatt lag» i forumet! Diskutér «- Et klart bedre sammensatt lag» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb