English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg gleder meg vanvittig til å snu dette
Skrevet av Thomas Myren, 14. juli 2018, 15:55

Pål André Helland forventer å være tilbake på banen for Rosenborg mot Valur.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Vingen har mistet tre kamper etter skaden i høyrelåret mot Vålerenga.

- Jeg trente for fullt dagen før kamp (på Island), men hvis vi ventet til returoppgjøret, fikk jeg ei god uke med trening. Da skal alt være på stell, forteller Helland til rbk.no.

- Jeg gleder meg vanvittig til å snu dette på onsdag. Jeg kan gå langt i å garantere at vi får se en bedre Rosenborg-utgave.

- Vi var fryktelig skuffet og nesten litt flau over egen prestasjon - både individuelt og som enhet - i bortekampen. Når man har fått det litt på avstand, merker man at om vi kommer opp det nivået vi skal være på, så er dette et lag som vi bør slå ganske greit.

- Da handler egentlig alt om å sørge for at man er den best mulige utgaven av seg sjøl på onsdagen, oppsummerer hemnværingen.

Også Vegar Eggen Hedensad er forventet kampklar etter ankelskaden, mens Yann-Erik de Lanlay kan være aktuell igjen etter lyskestrekk.

Friskmeldingene kommer godt med for Rosenborg, som må greie seg uten Erik Botheim som skal spille G19-EM i Finland sammen med Julian Faye Lund de to neste ukene.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg gleder meg vanvittig til å snu dette» i forumet! Diskutér «- Jeg gleder meg vanvittig til å snu dette» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb