English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Lundemo endelig tilbake
Skrevet av Thomas Myren, 26. juni 2018, 07:07

Marius Lundemo er den første av de langtidsskadde Rosenborg-spillerne som blir kampklar.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
Midtbanespilleren har ikke vært på banen siden mot Start i april etter å ha blitt operert for idrettsbrokk.

- Vi håper å få ham i full trening. Nå er han med på en god del av treningene, men vi håper denne uka å få ham med på alt, forteller Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

Samuel Adegbenro var opprinnelig ventet tilbake i mai etter bruddet i venstre ankel i treningskampen mot Ranheim i påska, men opptreninga har gått tregt. Nigerianeren fikk operert inn skruer, som muligens må fjernes før han blir kampklar.

- Samuel har fortsatt litt igjen. Han er ikke på feltet for tida. Han har vært litt utpå feltet, men nå har vi tatt ham litt av for å avlaste litt. Vi får se når vi klarer å hive ham utpå igjen, kommenterer Ingebrigtsen.

Yann-Erik de Lanlay pådro seg ny lyskeskade i forrige uke og er ute i én måned.

- Det er fryktelig synd på Yanni, som har vært plaget med strekkskadene sine i vår. Det har vært tøft for ham, erkjenner treneren.

- Det er klart at det også er tøft for oss. Det er en posisjon der vi har hatt en del skader. Samuel har nesten ikke vært med i år, så vi har (ofte) bare hatt tre stykker. Det har vært tøft.

Matthias Vilhjalmsson er ventet tilbake i august etter korsbåndoperasjonen. Til tross for at islendingen trener mye fotball, tar legene ingen sjanser etter den alvorlige kneskaden.

Olaus Skarsem har slitt med korsryggen i vår. Han var tilbake som innbytter i mesterfinalen mot Lillestrøm og cupkampen mot Steinkjer, men måtte så ta det med ro igjen.

- Det har vært en del forskjellige ting. Han er ikke helt i hundre og klar til å spille kamper ennå. Men han nærmer seg, forteller Ingebrigtsen.

Pål André Helland (lår), Anders Konradsen (kne) og Vegar Eggen Hedenstad (ankel) måtte gi seg mot Vålerenga på søndag, men de tre førstevalgene er alle ventet å kunne spille mot Sandefjord.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Lundemo endelig tilbake» i forumet! Diskutér «Lundemo endelig tilbake» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb