English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Se Lerkendal i svart og hvitt!
Skrevet av Thomas Myren, 14. juni 2018, 16:03

Denne uka forsvant de siste røde stolsetene på Lerkendal stadion.


Foto: Thomas Myren

Fullfører utskiftning av stolseter (05.02.18)

Den nordlige langsida, som nå heter Pepsi Max-tribunen, fikk røde seter ved åpninga i 1996. Årsaken var at sitteplassene under tak på den gamle hovedtribunen hadde den fargen.

Det er samtidig ei kjensgjerning at hjemmebanen til Rosenborg på det tidspunktet fortsatt var et kommunalt idrettsanlegg med flere leietakere. Fargevalget har dessverre vært svært synlig på TV i kamper uten fullsatt tribune.

I 2016 ble stolsetene på øvre del skiftet. Nedre del var egentlig tenkt å følge etter og få svart og hvit mosaikkmønster allerede i fjor. Etter hjemmetapet for Brann kom arbeidet endelig i gang. I den forbindelse var tribunedelen stengt i cupmøtet mot Odd.

Nå er utskiftninga fullført. Endelig er Lerkendal stadion kledd i klubbfargene, noe som har vært planen siden bygginga av de tre nyeste tribunene i 2001/02. Oppgjøret mot Vålerenga neste søndag blir sånn sett historisk.

Det er dessuten verdt å merke seg at det på bortefeltet nærmest Klæbuveien er montert klappseter som kan låses i oppreist stilling. På denne måten håper RBK at langt færre seter vil bli ødelagt av tilreisende supportere.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Se Lerkendal i svart og hvitt!» i forumet! Diskutér «Se Lerkendal i svart og hvitt!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb