English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- En avgjørelse vi tar i morgen
Skrevet av Thomas Myren, 26. mai 2018, 14:07

Kåre Ingebrigtsen er veldig lysten på å bruke Yann-Erik de Lanlay mot Brann.

V


- Vi må se nå. Han trente i dag og fikk testet litt. Det handler om at han ikke har noen reaksjon på det fram til i morgen. Det er en avgjørelse vi tar i morgen, slår Ingebrigtsen fast overfor rbkweb.no.

Venstrevingen skadet lysken i 1. omgang mot Lillestrøm og mistet kampen i Haugesund. De siste dagene har han vært med på de fleste øvelsene på trening.

- Han har egentlig trent bra. Men det er klart at du aldri får sånn belastning på trening som det du gjør ved å spille kant på stor bane i kamp. Vi har prøvd å teste noenlunde, og så får vi se på det i morgen, gjentar Ingebrigtsen.

- Det er ingenting å risikere. Nå er han så tett opp til (friskmelding), at han er 95 eller 100 prosent. Må vi vente noen dager på at han er 100 prosent, så gjør vi det.


DISKUSJON: Lege Ketil Holen, de Lanlay og Ingebrigtsen etter treninga.
Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Etter at fellestreninga var ferdig i formiddag, ble Jonathan Levi og Mike Jensen stående og slå innlegg til Nicklas Bendtner, Erik Botheim, Matthias Vilhjalmsson og en ferierende Alexander Sørloth.

Terpinga kan tyde på at Levi blir foretrukket framfor Alexander Søderlund dersom de Lanlay ikke blir kampklar. Altså at RBK igjen ønsker å spille med to klassiske vinger på hver side av Bendtner, som er tilbake etter å ha hvilt høyrekneet etter nedsparkinga mot Lillestrøm.

Samtidig er Anders Konradsen endelig kvitt strekken i venstrelåret, som han pådro seg mot Ranheim for tre uker siden. Friskmeldinga kommer godt med nå som Jacob Rasmussen soner karantene etter utvisninga i Haugesund.

Avspark på Lerkendal er klokka 20. TVNorge sender kampen.

Mulig Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Even Hovland - Birger Meling

Mike Jensen - Anders Konradsen - Anders Trondsen

Pål André Helland - Nicklas Bendtner - Yann-Erik de Lanlay


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En avgjørelse vi tar i morgen» i forumet! Diskutér «- En avgjørelse vi tar i morgen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb