English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kan bli vanskelig å få ham tilbake
Skrevet av Thomas Myren, 25. mai 2018, 20:52

Tar Nicklas Bendtner farvel med Lerkendal mot Brann?


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg håper at han gjør et fantastisk VM sammen med Danmark. Da kan det bli vanskelig å få ham tilbake til Trøndelag, innrømmer Kåre Ingebrigtsen overfor Eurosport.

Søndag kveld eller mandag morgen skal den danske VM-bruttotroppen reduseres fra 35 til 26 spillere. Mens det er spenning for Mike Jensen, har Bendtner tilsynelatende allerede fått beskjed om å møte på landslagssamling over helga.

Tidligst i månedsskiftet juni/juli er Bendtner tilbake fra Russland, og da åpner det internasjonale overgangsvinduet. Det blir garantert interesse fra andre klubber for den meritterte dansken også i sommer.

I vinter forsøkte først Bordeaux og deretter Beijing Guoan å hente ham fra Rosenborg. Men Bendtner avslo begge tilbudene for ikke å risikere å bli vraket fra VM-troppen.

- I så fall skulle jeg et helt nytt sted hen; finne meg tilpass, bo på hotell og kikke etter leilighet eller hus. Det ville være en masse ting i hvert fall minimum én måned, som ville være støy. Det hadde jeg ikke behov for, slett ikke når det kunne unngås. Ikke når det var så viktig et VM-sluttspill, og at jeg kunne vente fire måneder, begrunnet Bendtner til Danmarks Radio i mars.

Et interessant spørsmål er om uttalelsen betyr at han allerede har bestemt seg for å dra i sommer eller om han bare snakker hypotetisk.

- Foran hvert vindu som åpnes, er vi fullt klar over at han kan forsvinne. Det er det alltid en fare for. Vi får bare se, kommenterer Ingebrigtsen.

Etter å ha stått over i Haugesund med småvondt i høyrekneet etter nedklippinga fra Marius Amundsen mot Lillestrøm, er Bendtner tilbake mot Brann.

- Det vi kan si, er at Nicklas uansett spiller spiss på søndag. Så får vi hvem som (ellers) spiller. Det er ti plasser til, blunker treneren.

Anders Konradsen er forventet friskmeldt etter lårstrekken mot Ranheim. Dermed er Yann-Erik de Lanlay eneste bekymring etter lyskeskaden 16. mai.

- Yanni har hatt nåler, så han er litt sår. Så får vi se om han rekker det. Det vet vi ikke. Men vi håper! forteller Kåre Ingebrigtsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kan bli vanskelig å få ham tilbake» i forumet! Diskutér «- Kan bli vanskelig å få ham tilbake» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb