English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Lens benyttet ikke kjøpsopsjonen
Skrevet av Thomas Myren, 25. mai 2018, 17:11

Alex Gersbach blir ikke solgt til Frankrike for avtalt pris når leieavtalen går ut i juni.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Da leieavtalen ble inngått i januar ble det også forhandlet fram en kjøpsopsjon. Spilleren sjøl var enig om betingelsene for treårskontrakt.

Til tross for fast plass på laget, tolv seriekamper og scoring i straffekonkurransen i kvartfinale i cupen, blir det ingen fortsettelse på nivå to i Frankrike.

- Lens hadde til 14. mai med å bestemme seg for om de ønsket å kjøpe meg. Det endte de opp med ikke å gjøre. De skal nok hente inn mange spillere i sommer, og da er det ikke sikkert de ønsket å bruke pengene på en venstreback, spekulerer hovedpersonen overfor Adresseavisen.

Den franske klubben skal dessuten ansette ny trener. Sjøl om leieavtalen med Lens varer ut juni, trener Gersbach nå med Rosenborg igjen.

- Det er fint å være tilbake i Trondheim. Jeg har vært her siden jeg var 18 år, har vokst litt opp i denne byen og det er det føles som å være hjemme. Jeg vil gjerne ha en framtid her, kommenterer han.

I mellomtida har RBK kjøpt Malte Amundsen. Det er heller tvilsomt at det er plass til to konkurrenter til Birger Meling når overgangsvinduet åpner 19. juli.

- Birger har vært veldig god. Samtidig tror jeg det er mulig å ha en framtid her. Det kommer jo også litt an på hva Kåre (Ingebrigtsen) og Stig (Inge Bjørnebye) tenker. Så det avhenger av flere ting, avslutter Alex Gersbach, som i forrige uke ble vraket til VM.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Lens benyttet ikke kjøpsopsjonen» i forumet! Diskutér «Lens benyttet ikke kjøpsopsjonen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb