English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg kommer for å spille
Skrevet av Thomas Myren, 23. januar 2018, 23:14

Malte Amundsen ser fram til å konkurrere med Birger Meling.

- Kjøper dansk venstreback

Malte Meineche Amundsen

Født: 11.02.1998
Høyde/vekt: 179 cm / 79 kg
Posisjon: forsvar
Tidl. klubb: HB Køge
Kamper/mål 2017/18: 19/1
U20-landskamper/mål: 2/0
Statistikk
- Jeg kommer for å spille. Jeg vil gjøre alt for å spille hver gang! lover Amundsen overfor rbk.no.

Venstrebacken har skrevet kontrakt ut 2021. Ifølge Ekstra Bladet betaler Rosenborg tre millioner danske kroner, det vil si 3,9 millioner norske kroner, til HB Køge.

Fine prestasjoner i dansk 1. divisjon har gitt Amdunsen 14 aldersbestemte landskamper så langt. I november var han på sin første U21-landslagssamling.

- Jeg er en spiller som gjerne vil spille fotball, så jeg kommer for å spille fotball. Jeg har speed og power, og jeg er best med ballen, beskriver forsvarstalentet, som fikk vite om interessen fra Norge først i forrige uke.

- De siste par dagene og generelt den siste uken har gått riktig hurtig. Jeg er glad for at det er på plass nå. Det føles fantastisk! Jeg er riktig glad.

Ikke siden 2010, da Rosenborg hadde fem svensker, har det vært så mange utlendinger fra samme land i spillertroppen, som fra før inneholder Mike Jensen, Nicklas Bendtner og Jacob Rasmussen.

- Det er tre dansker her i forveien. Det tror jeg gjør at jeg kommer til å finne meg godt til rette, avslutter Malte Amundsen, som i morgen reiser til Gran Canaria sammen med Besim Serbecic for å bli med på resten av treningsleiren sammen med sine nye lagkamerater.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg kommer for å spille» i forumet! Diskutér «- Jeg kommer for å spille» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb