English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- På Lerkendal skal vi gå for 2-0 og 3-0
Skrevet av Thomas Myren, 5. mai 2018, 22:21

Anders Trondsen var frustrert etter poengtapet mot Ranheim.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi åpner ganske bra de 20-30 første minuttene. Så får vi en skade og bytter formasjon. Da henger vi ikke helt sammen, innrømmer Trondsen overfor rbkweb.no.

- Så går vi tilbake til 4-3-3 i 2. omgang og åpner egentlig ganske bra. Vi får en scoring, men sånn som så mange ganger før, legger vi oss bakpå etter scoringen. Vi skal prøve å safe inn en 1-0-seier i stedet for å gå rett i strupen på dem og gå for nummer to.

- Det er det som ødelegger for oss i dag; at vi blir for feige og legger oss bakpå. Det skjedde mot Kristiansund og Start, så det er ikke første gang i år.

- Ingebrigtsen sier at han prøvde å få dere framover. Hvorfor skjer det ikke?

- Akkurat nå rett etter kampen er det vanskelig å si hvorfor det skjer. Det virker som om vi blir for redde for å slippe inn en kontring i mot. Da blir det til at vi legger oss i stedet. Vi blir litt defensive i hodet. På Lerkendal skal vi gå for 2-0 og 3-0. Vi siger bakpå og slipper Ranheim inn i kampen.

- Dere burde ha lært.

- Ja, vi burde det. Det ser ut som om vi må ha det inn med teskje. Det er kjipt at det skjer. Det er vår feil.

- Dere burde dessuten ha skapt enda flere sjanser i de periodene som dere var gode.

- Det er litt slurv på siste tredjedel av banen. Ranheim oppofrer seg veldig bra. Vi får en del cornere i den perioden. Vi har vært solide på cornere før, men det skorter litt i dag. Og selvfølgelig skal vi score i vanlig spill. Det er for dårlig av oss.

- Som sagt: De første 20-30 minuttene føler vi at vi har ganske god kontroll. Vi spiller Ranheim ganske lave. Vi går ut igjen i 2. omgang og får en scoring.

- Etter det slipper vi oss ned. Når de får den scoringen, går vi fram igjen. Jeg vet egentlig ikke hva som skjer. Vi skal klare å holde trykket oppe. Hadde vi vært slitne, hadde vi ikke klart å gå høyt igjen de siste 15 minuttene.

- Det er den første seriekampen der du spiller mest sentralt. Hvordan syns du det gikk for din egen del?

- Jeg føler at jeg blir mye involvert. Jeg slår mange fine pasninger og får trykket til litt i duellspillet. Så merker jeg at jeg har vært ute et par uker og ikke fått trent ordentlig. Jeg begynte å bli sliten i lysken på slutten, og krampa kom. Det var hovedårsaken for byttet. Det er godt å være tilbake, men jeg skulle gjerne ha vært tilbake med tre poeng.

- Det ble en dårlig start på en viktig måned i serien.

- Ja, det gjør jo det. Det var kjipt. Det er vår egen feil at vi blir for feige og slipper oss ned. Så vi må lære av det. Nå har det skjedd litt for mange ganger.

- Vi får satse på at det nå sitter i bakhodet at vi bare må angripe kampene selv om vi leder 1-0.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- På Lerkendal skal vi gå for 2-0 og 3-0» i forumet! Diskutér «- På Lerkendal skal vi gå for 2-0 og 3-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb