English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er ikke akkurat første gangen det skjer
Skrevet av Thomas Myren, 5. mai 2018, 21:16

Ranheim utnyttet at Rosenborg igjen ble altfor feige etter å ha tatt ledelsen.

- Det er fryktelig skuffende. Det kunne ha vært greit med 1-1, men ikke fordi vi er feige. Det er det som sårer meg mest, innleder Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

- Nok en gang på 1-0 slipper vi oss 40 meter tilbake. Det hadde vært mye likere om Ranheim hadde fått kontret inn et mål. Det trenger de ikke å gjøre. Vi gir dem målet fordi vi detter innenfor 16-meteren.

- Hva prøver dere å gjøre fra benken når dere ser hva som skjer?

- Vi prøver å få dem ut, da. Det er vanskelig. Vi roper jo, men jeg vet ikke. Vi må finne ut av det i hvert fall. Det er jo ikke akkurat første gangen det skjer ...

- Spillerne gjør ikke som du sier?

- Du ser at det blir en feighet. Vi er redde for å miste ledelsen, og vi siger bakover. Nå har vi tapt to poeng mot Kristiansund og to poeng her. Vi kunne ha gjort det mot Start òg. Så vi er nødt til å få orden på det her.

- Dere startet likevel kampem bra.

- Jeg syns vi er gode i begynnelsen av førsteomgangen, men etter 20-25 minutter blir det litt strekk i laget og en Hawaii-kamp, som vi ikke klarer å kontrollere helt. De får to overganger på oss. Det blir litt mer tilfeldigheter i andre halvdel av førsteomgangen.

- Vi kunne ha scoret sjøl: Nicklas hadde jo en gedigen mulighet, men vi klarer ikke å sette de sjansene som vi får heller.

- I 2. omgang syns jeg vi er veldig bra fram til vi scorer. Så blir det full stopp. Vi våkner igjen etter at de scorer.

- Dere trakk Bendtner innover etter at Konradsen måtte ut med skade, men dere lyktes ikke og la om igjen til 4-3-3 i pausen.

- Ja, det ble for store rom i midten. Det handlet like mye om at vi hadde strekk i laget. Vi fikk kontroll på det i andreomgangen. Da så det bra ut.

- Dere lyktes bedre med de Lanlay som indreløper.

- Yanni var strålende som indreløper. Så det var ikke der det sviktet. Det er kollektivt at vi gir fra oss seieren.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er ikke akkurat første gangen det skjer» i forumet! Diskutér «- Det er ikke akkurat første gangen det skjer» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb