English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Husker ikke forrige seier i Bodø
Skrevet av Thomas Myren, 15. april 2018, 13:18

Favorittdestinasjonen Aspmyra har plutselig blitt en vanskelig bortebane for Rosenborg.

VS.


Bodø/Glimt har riktignok stadig spilt 1. divisjon dette tiåret, noe som har gjort det tidkrevende for RBK å rette på statistikken. Fasiten er uansett tre strake kamper uten seier. I 2015 kom dessuten det første tapet ved flystripa på hele 36 år.

- Det er ei stund siden vi har vunnet oppe i Bodø. Jeg husker nesten ikke siste gangen, innrømmer Erik Hoftun overfor rbkweb.no.

- Det var i 2009.

- Er det lenge siden!? Det er en bane der vi ikke har vært veldig imponerende de siste årene. Vi har spilt noen svake kamper oppi der.

- Når vi gjør en så bra match sist, vil det vi gjorde mot Molde føles fånyttes om vi slipper oss ned i Bodø. Så jeg håper at vi greier å være på samme nivå. Nå har vi vist både oss sjøl og alle andre hvor lista skal ligge hen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det handler om å gjenskape mye av det vi gjorde mot Molde.

- Hva var dere mest fornøyde med mot Molde?

- Det er mye egentlig. Vi scorer fire mål og skaper ni-ti store målsjanser. Vi er mer massive i boksen enn det vi har klart å være til nå. Vi spiller mer framover når vi skal. I tillegg slipper vi nesten ikke Molde til målsjanser i det hele tatt. Så vi er solide bakover. Det var veldig mye positivt i den kampen.

- Gjelder "never change a winning team" eller ønsker dere for eksempel å gjøre bytter for å spare enkelte for ny kamp på kunstgress?

- Laget får dere se på mandag! blunker Hoftun.

Usikkerheten knytter seg først og fremst til angrepsrekka: Fortsetter Nicklas Bendtner som venstreving også på bortebane, hvor innlegg fra ving kan være viktigere? Tåler kroppen til Pål André Helland enda en kunstgresskamp? Det er likevel ingen overraskelse om alle elleve får fortsette i morgen etter storseieren forrige helg.

Avspark på Aspmyra er klokka 19. Max sender kampen.

Mulig Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Even Hovland - Birger Meling

Mike Jensen - Anders Konradsen - Anders Trondsen

Pål André Helland - Alexander Søderlund - Nicklas Bendtner


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Husker ikke forrige seier i Bodø» i forumet! Diskutér «Husker ikke forrige seier i Bodø» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb