English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ikke noe å lure på
Skrevet av Thomas Myren, 23. mars 2018, 07:20

Kåre Ingebrigtsen mener at Birger Meling allerede framstår som klart førstevalg som venstreback på landslaget.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Meling debuterte ikke før mot San Marino i oktober i fjor, men han har utnyttet stadige skadeforfall fra Haitam Aleesami og har startet fire landskamper på rad.

Nå har Palermo-spilleren igjen meldt forfall etter å ha blitt tatt ut mot Australia og Albania. Ingen venstreback er etteruttatt, og dermed har Meling bare konkurranse fra en eventuelt omskolert høyreback - mest trolig Martin Linnes - i de to privatlandskampene i morgen og på mandag.

- Alle som så Birger på landslaget sist, skjønte at han kom til å bli tatt ut nå òg. Birger har vært så god at det ikke var noe å lure på om han var med eller ikke. Vi var vel alle klare over at han kom til å bli med der, sier Ingebrigtsen til rbkweb.no.

- Duellen med Aleesami blir spennende utover året?

- Er det spennende? Aleesami var vel tatt ut som midtbanespiller! Så da er vel duellen avgjort, blunker Rosenborg-treneren spøkefullt.

Til sammen er åtte Rosenborg-spillere tatt ut på sine respektive landslag. Jonathan Levi er den eneste av disse aom aldri tidligere har spilt landskamp.

- Det er veldig artig å se at han er tatt på U21-landslaget for Sverige. Jeg syns det er en bra anerkjennelse for den jobben som Jonathan har gjort. Det er kjempeartig at han får sjansen til å vise seg fram, syns Ingebrigtsen.

- Det er belønning for lovende start i Rosenborg?

- Definitivt. Han har sett mye bedre ut siste halvdel i fjor høst og i år. Det skal bli spennende å følge Jonathan på landslaget.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ikke noe å lure på» i forumet! Diskutér «- Ikke noe å lure på» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb