English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Får ikke være redd for å vise hvem jeg er
Skrevet av Thomas Myren, 19. mars 2018, 21:48

Jonathan Levi ønsker å gripe sjansen han har fått på det svenske U21-landslaget.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Mulig U21-landslagsdebut for Levi (13.03.18)

- Det føles veldig bra. Det er første gangen, og det er alltid spesielt. Det skal bli kult å se hvilken kvalitet som U21-landslaget har! smiler Levi til rbkweb.no.

Rosenborg-vingen var på ei samling uten kamper i fjor sommer, men han har altså ennå ikke representert Sverige med drakta på - uansett alderstrinn. Fredag og neste tirsdag venter bortekamper mot Tyrkia og Kypros i EM-kvalifiseringa for mannskapet til Roland Nilsson.

- Det er en dyktig trener. Jeg får nok øve på forvarsspillet mitt for han er gammel forsvarsspiller! Jeg har en god følelse. Det skal bli utrolig artig, tror Levi.

- Hva tenker du om sjansen for å få slippe til i en av kampene?

- Jeg er med av en grunn, så det fins vel en sjans for at jeg kanskje får noen minutter. Jeg får se til å vise meg fram på treningene og ikke være redd for å vise hvem jeg er.

- Hva syns du om din egen vinter?

- Jeg har hatt en god følelse hele vinteren. Jeg har først og fremst holdt meg frisk. Jeg gjorde noen gode kamper i en periode - deriblant en god kamp i Marbella. Det var en god følelse.

- Det er kult å ha Pål foran meg (i køa), som viser gode resultater nå om vinteren. Det skal bli utrolig spennende.

- Du begynner å kjenne 4-3-3-stilen til Rosenborg?

- Mer og mer! Det tar lang tid, men vi trener på det hver dag. Kåre er på meg og arbeider hardt med det. Jeg kommer inn i 4-3-3 snart - forhåpentligvis!

- Hvor godt syns du at du passer i formasjonen?

- Jeg liker det! Det er noe litt annet enn det jeg er vant til. I Sverige er det ingen som spiller 4-3-3, så det er litt annerledes. Jeg får en litt annen posisjon, men jeg liker det.

- Så blir det noen mål fra deg etter hvert?

- Det får vi håpe! Jeg lover ingenting, men jeg håper det.

PS! I tillegg skal sju Rosenborg-lagkamerater spille landskamper: Tore Reginiussen og Birger Meling for Norge, Mike Jensen og Nicklas Bendtner for Danmark og Jacob Rasmussen for de danske U21-drengene. Morten Konradsen er etteruttatt på U21-landslaget, mens Besim Serbeic skal representere Bosnia-Hercegovina på samme aldersnivå.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Får ikke være redd for å vise hvem jeg er» i forumet! Diskutér «- Får ikke være redd for å vise hvem jeg er» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb