English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Kristiansund 2-2
Skrevet av Thomas Myren, 17. mars 2018, 19:54

Nok en skuffelse i innledninga av serien.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det må være større vilje til å forsvare oss
- Vi henger ikke helt sammen
- Vi har ikke nok trykk framover
Bilder fra Rosenborg - Kristiansund


- Det er ikke helgæli, men poengfangsten er syltynn, innrømmet Kåre Ingebrigtsen etter bare ett poeng på to kamper.

I kveld tok Kristiansund tidlig ledelsen, da Daouda Bamba sprang seg fri og stanget inn en corner. Etter en halvtime utlignet Jacob Rasmussen på hjørnepark, men dommer Espen Andreas Eskås annullerte målet fordi Tore Reginiussen hadde brukt armene for å komme seg fri fra oppasseren i en annen duell.

- Han står med begge armene rundt Tore, som prøver å komme seg løs. Duellen som blir mål er tre meter lenger fram. Det er ingen som er i nærheten av å bli hindret. Jeg syns det er forferdelig dårlig dømt, sa Ingebrigtsen.

Dette var en kamp der corner faktisk var mål. I løpet av tre minutter rett etter pause snudde Rosenborg kampen:

Først stusset Rasmussen et hjørnespark fra Vegar Eggen Hedenstad videre til Samuel Adegbenro, som hadde få problemer med å bukke inn utligninga ved bakerste stolpe.

Så stanget Reginiussen en corner fra Pål André Helland i tverrligger. Anders Konradsen hoppet opp og fikk headet inn returen.

- Det så lyst ut da. Vi kom ut og gjorde en veldig god start på 2. omgang, kommenterte Konradsen.

Så fulgte en sjansefatttig periode før Birger Meling mistet ballen ti minutter før full tid: Bendik Bye sprang innover mot mål og skjøt fint i mål.

- Det er godt gjort av ham som scorer, men vi gir bort ballen på egen halvdel. Han får en god touch, mens jeg og Trondsen springer i hverandre. Han drar av to midtbanespillere og får et fantastisk treff i hjørnet. Men vi skal selvfølgelig unngå å havne i disse situasjonene i utgangspunktet, sa Konradsen.

Etter et fint nedtak var Mike Jensen nær et seiersmål, men lagkapteinen skjøt rett på keeper Sean McDermott. På overtid var Bamba enda nærmere for bortelaget: Konradsen mistet ballen, og Rasmussen ble dratt vekk. Heldigvis berget André Hansen ett poeng med lur regning.

- Vi blir stresset når de scorer de to målene sine. De scorer på gode tidspunkter på en corner og et balltap som vi har på egen banehalvdel. Når de får målene, blir vi litt opphauset og kommer ikke opp der vi startet i begge omgangene, oppsummerte Anders Konradsen.

Kampfakta

ROSENBORG2-2Kristiansund
Samuel Adegbenro 51
Anders Konradsen 53
Daouda Bamba 11
Bendik Bye 80

Lørdag 17. mars 2018 18:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
14 285 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Jacob Rasmussen, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Konradsen, Anders Trondsen - Pål André Helland, Nicklas Bendtner (Alexander Søderlund 77), Samuel Adegbenro

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Besim Serbecic, Malte Amundsen, Marius Lundemo, Morten Konradsen og Jonathan Levi


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Kristiansund 2-2» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Kristiansund 2-2» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb