English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi henger ikke helt sammen
Skrevet av Thomas Myren, 17. mars 2018, 21:18

Anders Konradsen ga Rosenborg ledelsen tidlig i 2. omgang, men Kristiansund ødela festen på Lerkendal.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det så lyst ut da. Vi kom ut og gjorde en veldig god start på 2. omgang. Vi scoret både ett og to mål og snudde det, innleder Konradsen overfor rbkweb.no.

- Vi hadde fullstendig kontroll på dem fram til de scoret. Vi hadde flere tillløp, men så fikk de det målet. Da var vi litt tilbake til i førsteomgangen, da det ble litt "armer og bein" og melkesyre. Vi henger ikke helt sammen, slik som vi skal gjøre.

- Hva tenker du om utligningsmålet til Kristiansund?

- Det er godt gjort av ham som scorer, men vi gir bort ballen på egen halvdel. Han får en god touch, mens jeg og Trondsen springer i hverandre. Han drar av to midtbanespillere og får et fantastisk treff i hjørnet. Men vi skal selvfølgelig unngå å havne i disse situasjonene i utgangspunktet.

- I sluttminuttene ble det sjanser til begge lagene.

- Ja, vi ga dem enda en sjanse. Det er jeg som blir tatt på blindsida, og de beiner ballen gjennom til en som kommer alene med André. Vi kunne jo faktisk ha tapt kampen.

- Sånn er det. Det blir tilfeldigheter når de scorer på det de har, mens vi blir stresset. Vi håndterte det ikke bra; måten vi reagerer på etter at de scoret.

- Vi blir stresset når de scorer de to målene sine. De scorer på gode tidspunkter på en corner og et balltap som vi har på egen banehalvdel. Når de får målene, blir vi litt opphauset og kommer ikke opp der vi startet i begge omgangene.

- Det ville seg ikke. Vi hadde muligheter til å score, mens de var dødelig effektive. Sånn er det. Det er bare å gå videre.

- Vi hadde håpet på tre poeng i dag. Vi føler at det er utgjort at vi ikke får det. Vi gjør tross alt mye bra i dag. Vi skaper mye muligheter og er gode offensivt.

- Dere kan bli liggende fem poeng bak flere lag i morgen.

- Det er bedre å ligge fem poeng bak nå etter to serierunder enn etter 15. Vi har to uker til neste kamp, og da har vi tøffe kamper. Vi får begynne å ta trepoengere mot de antatt beste lagene. Da er vi tilbake der vi skal være.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi henger ikke helt sammen» i forumet! Diskutér «- Vi henger ikke helt sammen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb