English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Dinamo Brest - Rosenborg 1-3
Skrevet av Thomas Myren, 28. februar 2018, 17:51

RBK testet både formasjon og spillere i generalprøven før sesongstart.

- 100 prosent klar til sesongstart

- Vi prøvde et nytt system, som til å starte med kanskje ikke virket så godt. Men det ble bedre og bedre. I 2. omgang gikk vi tilbake til vårt gamle system. Da syns jeg vi ble farligere etter hvert som kampen skred fram, analyserte Nicklas Bendtner overfor rbk.no.

Kåre Ingebrigtsen valgte å stille opp laget i 4-4-2-formasjon før pause. Bendtner og Tore Reginiussen var tilbake etter å ha blitt spart mot Rubin Kazan på søndag. Nå ble i stedet Birger Meling, Mike Jensen, Anders Konradsen, Pål André Helland og Samuel Adegbenro hvilt - de fleste på benken.

Joel Fameyeh ga Dinamo Brest tidlig ledelse, da et innlegg fra høyre trillet gjennom hele feltet. Jacob Rasmussen var så veldig nær sjølmål med hard heading i stolpen!

Rosenborg våknet etter en halvtime. Jonathan Levi driblet seg forbi flere motspillere før han ble stoppet. Den påfølgende corneren endte til slutt med at en ledig Reginiussen mislyktes med avslutningsforsøket sitt fra kloss hold.

Drillo-statistikk tilsier at hver tredje sjanse gir mål, og det stemte: Bendtner utlignet med et kontant volleyspark på innlegg fra Anders Trondsen, som brukte høyrefoten(!).

Motstanderne rakk å yppe seg med et skudd utenfor og et offside-annullert mål før pause. Meling kom inn som høyre indreløper etter formasjonsomlegginga til 4-3-3 halvveis.

2. omgang var dørgende kjedelig fram til at kvarter gjensto. Da lempet Bendtner merkelig ballen til keeper fra godt hold, før Dinamo Brest like etterpå skjøt i stanga bak André Hansen.

En corner endte med frispark til Helland, som skjøt en hviterusser i senk. Ballen spratt ut i returrommet til Marius Lundemo, som med yttersida av foten skjøt hardt opp i nærmeste kryss.

Bendtner, som stilte med stilongs i fuktig, spansk vintervær, ville ikke være dårligere og fulgte opp med et flott langskudd fra hjørnet av 16-meteren og inn i lengste kryss.

- Jeg får ballen fra Pål - jeg ropte på den tidlig. Når jeg får den, kikker jeg først om Sammy er fri for å spille innover. Da han ikke var det, kunne jeg se at det var åpent mål i langhjørnet. Det var en av dem hvor man sparker, og så sitter den rett "i skapet"! blunket den danske ballkunstneren.

Sekunder før full tid måtte Hansen rydde opp i et godt frispark, men seieren var aldri truet.

Fredag reiser Rosenborg hjem fra Marbella. Mesterfinalen på Lillestrøm på mandag innleder sesongen - så fremt Åråsen blir spilleklar i det kalde vinterværet.

Kampfakta

Dinamo Brest1-3ROSENBORG
Joel Fameyeh 6Nicklas Bendtner 38, 83
Marius Lundemo 78

Onsdag 28. februar 2018 16:00
Treningskamp, Marbella Football Center, Spania
ca. 50 tilskuere og vist på nettavisen.no

Rosenborg [4-4-2]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad (Morten Konradsen 46), Tore Reginiussen, Jacob Rasmussen, Malte Amundsen - Jonathan Levi (Pål André Helland 65), Anders Trondsen, Marius Lundemo, Yann-Erik de Lanlay (Samuel Adegbenro 65) - Nicklas Bendtner, Alexander Søderlund (Birger Meling 46)

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: Rasmus Sandberg, Besim Serbecic, Magnus Stamnestrø og Erik Botheim


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Dinamo Brest - Rosenborg 1-3» i forumet! Diskutér «Dinamo Brest - Rosenborg 1-3» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb