English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- 100 prosent klar til sesongstart
Skrevet av Thomas Myren, 28. februar 2018, 20:57

Nicklas Bendtner gjenfant både kampformen og målformen i den siste testen til Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var deilig! smiler Bendtner til rbk.no.

Tidligere i vinter han hadde bare spilt én omgang mot Byåsen og én time mot Krasnodar - uten å score. I ettermiddag fullførte han 90 minutter samtidig som det løsnet foran mål.

Dinamo Brest tok riktignok tidlig ledelsen, men midtspissen både begynte og avsluttet snuoperasjonen, som endte med 3-1-seier.

- Vi prøvde et nytt system, som til å starte med kanskje ikke virket så godt. Men det ble bedre og bedre. I 2. omgang gikk vi tilbake til vårt gamle system. Da syns jeg vi ble farligere etter hvert som kampen skred fram, analyserer Bendtner.

- Det viktigste for meg i dag var egentlig å få løpt og kommet opp i tempo; gjøre masse sprinter. Det syns jeg at jeg lykkes med.

- Jeg arbeidet enormt hardt alene mens de andre trente på "kunststoff". Jeg arbeidet mye med styrke og power og med løp og sprinter. Så jeg føler meg 100 prosent klar til sesongstart!

Det siste målet var et vakkert langskudd i lengste kryss fra hjørnet av 16-meteren.

- Det er ikke så mye å si: Jeg får ballen fra Pål - jeg ropte på den tidlig. Når jeg får den, kikker jeg først om Sammy er fri for å spille innover, forklarer den danske ballkunstneren.

- Da han ikke var det, kunne jeg se at det var åpent mål i langhjørnet. Det var en av dem hvor man sparker, og så sitter den rett "i skapet"!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- 100 prosent klar til sesongstart» i forumet! Diskutér «- 100 prosent klar til sesongstart» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb