English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Skeptisk til å konkurrere med Bendtner
Skrevet av Thomas Myren, 11. desember 2017, 19:17

Alexander Søderlund er tvilende til å returnere til Rosenborg på grunn av spissduellen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg må innrømme at det kan bli vanskelig å gå til RBK når jeg vet at Nicklas Bendtner er der. Han er en klassespiller, kommenterer Søderlund til Adresseavisen.

Franske Canal+ hevdet i går at landslagsspissen etter manglende tillit er på vei tilbake til Rosenborg, to år etter at han ble solgt til St. Etienne for 16 millioner kroner.

- Jeg har ikke vært i kontakt med RBK. Riktignok har jeg snakket med Kåre noen ganger, men ikke om en eventuell fremtid på Lerkendal, uttaler hovedpersonen, som likevel ikke blankt avviser et gjensyn:

- Det er helt sikkert mulig å se for seg et RBK med både meg og Bendtner. Men det må vi se på hvis det skjer. Jeg vet ikke engang om de vil ha meg.

Det er likevel ei kjensgjerning at Rosenborg er på spissjakt: Først til sommeren er Matthias Vilhjalmsson tilbake etter korsbåndoperasjonen, mens Bendtner blir borte i halvannen måned om han blir tatt ut i den danske VM-troppen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Skeptisk til å konkurrere med Bendtner» i forumet! Diskutér «Skeptisk til å konkurrere med Bendtner» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb