English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg får slå godt i fra meg!
Skrevet av Thomas Myren, 26. januar 2018, 18:02

To kneskader ødela det meste av 2017 for Yann-Erik de Lanlay, som nå har havnet i en slags utfordrerposisjon.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er to år siden jeg har fått en oppkjøring, som er viktig for hele sesongen. Det er bra at jeg i år kan være med fra dag én. Jeg får slå godt i fra meg! innleder de Lanlay til rbkweb.no.

Etter ti måneder ute med korsbåndskade var han tilbake mot Sogndal 25. juni i fjor. 17 kamper senere skadet han høyrekneet på ny mot Sarpsborg 1. oktober. Etter påfølgende meniskoperasjon rakk han akkurat et innhopp mot Vardar før jul.

- Det var egentlig ikke så viktig å være med i den kampen, men det føltes fint. Planen var å være klar til vi møtte opp her igjen. Egentlig handlet hele høstsesongen om å være klar til neste sesong, forklarer de Lanlay.

- Hvordan er kroppen nå?

- Det føles greit. Det er klart at jeg mangler litt kamptrening, men det kommer etter hvert.

- Hvordan ser du på forsesongen?

- Det er deilig å komme ned til Gran Canaria; få litt sol på kroppen og trene hardt. Det er alltid tøffe treningsleirer, men det blir veldig bra.

Yann-Erik de Lanlay ble førstevalg som venstreving da Tobias Mikkelsen dro hjem til Danmark etter 2015-sesongen. Nå er statusen hans mer usikker.

Sjøl om leieavtalen med Milan Jevtovic er avsluttet, er konkurransen fortsatt stor. Gitt at Pål André Helland og Jonathan Levi duellerer om å få spille høyreving, må de Lanlay kjempe mot sin tidligere Viking-lagkamerat Samuel Adegbenro om å bekle venstresida i angrep.

- Det er god konkurranse på kantplassene. Vi er bra dekket der, men vi trenger det òg. Det blir en lang sesong med mange kamper, kommenterer rogalendingen.

- Dessuten har spesielt du og Helland vært veldig skadeutsatte.

- Ja, det har vært sånn tidligere. Det er en krevende rolle å spille kant: Det er mye springing. Når vi spiller så mange kamper, er det viktig å ha såpass god bredde, innser de Lanlay.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg får slå godt i fra meg!» i forumet! Diskutér «- Jeg får slå godt i fra meg!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb