English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Som å få debuten på ny
Skrevet av Thomas Myren, 25. juni 2017, 21:36

Etter 82 minutter mot Sogndal kom Yann-Erik de Lanlay på banen for første gang siden korsbåndet røyk i august i fjor.

- Det var helt fantastisk! Jeg hadde sett fram til dette øyeblikket i ti måneder. Jeg fikk gåsehud da jeg ble klappet inn på banen. Det var litt som å få debuten sin på ny, smiler de Lanlay til rbkweb.no.

Uhellet var ute på Viking stadion, da en duell med Samuel Adegbenro endte med vridning i kneet. Fremre korsbånd i høyre kne røyk. 24. august ble han operert. Ti måneder og én dag senere var han altså tilbake i kamp - noe før opprinnelig plan.

- Det er vanskelig å sette en dag for når man skal komme tilbake, men vi har hele veien jobbet mot juli. Så har jeg trent bra og ikke kjent noe i kneet. Det var naturlig å få fem-ti minutter da seieren var sikret, for å kjenne på følelsen av å spille kamp og være med laget igjen. Jeg fikk veldig mye ut av det, syns hovedpersonen.

- Så er det en plan nå for hvordan jeg skal finne formen, slik at jeg kan spille 90 minutter igjen. Det skjer ikke over natten. Jeg er forberedt på at det kan ta tid.

- Hvordan har de ti månedene ute med skade vært?

- De har vært tøffe med blanda følelser. Det har gått litt opp og ned, men jeg har hatt utrolig mye støtte av lagkamerater, fysioer og trenere - fra alle i Rosenborg. Jeg er bare glad for at jeg er tilbake nå.

- De siste månedene med fellestreninger igjen har vært positive?

- Det er klart. Høsten var den tyngste perioden. Da hadde jeg mistet all muskulatur, og måtte bygge meg helt opp igjen. På våren har jeg sett at jeg nærmet meg, og det har vært fantastisk.

- I dag var det også artig å se Rosenborg spille kamp igjen.

- Det var kjempebra! Spesielt andreomgangen der vi kjører over dem. Vi må bare fortsette i det sporet og få selvtillit. Vi må bare trykke til og ikke tenke for mye.

- Håpet er at du og laget får samme formkurve utover sommeren?

- Det satser vi på!

- Det er også deilig å være i serieledelse igjen?

- Det er sånn det skal være her i Trondheim!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Som å få debuten på ny» i forumet! Diskutér «- Som å få debuten på ny» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb