English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- En mulighet der man kan vise seg fram
Skrevet av Thomas Myren, 9. januar 2018, 06:57

Mike Jensen håper å spille seg nærmere VM med gode landskamper mot Sverige og Jordan.


Foto: Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er helt sikkert en mulighet der man kan vise seg fram. Så det kan godt betale seg å vise seg fra sin beste side her nede, konstaterer Jensen overfor BT.

Rosenborg-kapteinen reiste lørdag til Abu Dhabi på landslagssamling sammen med Jacob Rasmussen, som kan få sin debut på høyeste nivå enten mot Sverige på torsdag eller Jordan på mandag.

Danmark har reist til Midtøsten med nesten utelukkende spillere fra skandinaviske klubber. Nicklas Bendtner og København-spillerne Peter Ankersen og William Kvist fikk fri fordi de bortimot er selvskrevne i troppen - og fordi FCK forbereder seg på å møte Atletico Madrid i europaligaen.

Jensen ville derimot sjøl være med for å bevise at han fortjener å være med til Russland i juni. Etter å ha imponert Åge Hareide var han tilbake på landslaget i august i fjor, men et lite innhopp mot Polen var de eneste minuttene på banen i løpet av høsten. Midtbanespilleren har sånn sett et slags utfordrerstempel.

- Jeg er helt innforstått med det. Det har jeg alltid vært i forhold til landslaget. Jeg vet godt at det er ekstremt stor konkurranse om plassene, så det er ikke så mye å gjøre til eller fra. For meg er det bare viktig å gjøre som jeg alltid har gjort. Jeg skal være i ordentlig form utover våren, og jeg skal prestere stabilt, lover Jensen.

- Jeg tror ikke jeg kan si at jeg skal gå inn og lage vilt mange mål. For jeg har på fornemmelsen at det ikke er mitt topnivå, men mitt bunnivå, som gjør at jeg har vært med på landslaget. For uansett om jeg har scoret to mål i den norske ligaen, er det alltid en annen som har gjort det i Tyskland eller en annen meget større liga.

- Så det handler mer om å være stabil - og at trenerne vet hva de får.

Mens Jensen og Rasmussen altså er på landslagssamling begynte en del av Rosenborg-lagkameratene å trene igjen i går. Offisiell oppstart er først på mandag. Første trenningskamp er mot Kolstad allerede to dager senere.

RBK må trolig greie seg uten VM-spillerne i minst sju kamper fra 21. mai til minimum 1. juli. Haugesund (B), Brann (H), Tromsø (B), Vålerenga (H) og Sandefjord (B) er motstandere i seriekampene i denne perioden. I tillegg skal Rosenborg forhåpentligvis spille både 4. runde og kvartfinale i norgesmesterskapet.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En mulighet der man kan vise seg fram» i forumet! Diskutér «- En mulighet der man kan vise seg fram» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb