English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Han er alltid i kikkerten
Skrevet av Thomas Myren, 7. mars 2017, 22:35

Åge Hareide finner fortsatt ikke plass til Nicklas Bendtner i den danske landslagstroppen. Mike Jensen må nok også smøre seg med tålmodighet.


Foto: Thomas Myren
Onsdag tar Hareide ut troppen til VM-kvalifiseringskampen i Romania 26. mars. Siden han tok over som dansk landslagssjef for ett år siden, har han ikke tatt ut Bendtner. Det gjør Hareide heller ikke denne gang.

Jensen er en trolig en hetere kandidat etter å ha startet privatlandskampen mot Tsjekkia i november, men Rosenborg-kapteinen har ennå ikke fått prøvd seg i obligatorisk kamp for hjemlandet. Manglende seriespill gjør ham etter all sannsynlighet uaktuell for troppen.

- Det er en lang forsesong i Norge og Sverige, og det gjør at disse mars-kampene er vanskelige. Man er avhengig av spillere som spiller regelmessig. Minutter i obligatoriske kamper tror jeg er veldig viktig i denne måneden. Det er den mest prekære måneden, konstaterer Åge Hareide overfor rbkweb.no.

Like fullt: Søndag var Danmark-sjefen på plass på treningskampen i Malmö for å kikke på Jensen.

- Han gjør en veldig profesjonell jobb, og han er en en fantastisk fyr å ha i ei spillergruppe. Han tar ansvar. Han er alltid i kikkerten. Det var derfor jeg ville se hvor han ligger i øyeblikket, kommenterer Hareide.

- Hva syns du er de beste egenskapene hans på banen?

- Først og fremst er han taktisk dyktig: Han plasserer seg riktig. Han er god med ball og en stabil pasningsspiller. Han er en god midtbanespiller!

- Han gjorde flere mål tidligere; han ligger litt djupere nå. Men han er flink til å komme opp og er en dyktig avslutter.

- Hvordan syns du han presterte da han fikk sjansen på landslaget i fjor?

- Stabilt gode innsatser. Det er knallhard konkurranse sentralt på midten på det danske landslaget, men han gjør jobben når han blir kalt på.

- Det var nyttig å se ham fra start i Tsjekkia?

- Absolutt. Han var med til Japan også i sommer. Han stiller opp og gjør jobben sin med upåklagelig innsats. Han er veldig god å ha i miljøet.

- Mike har vært med oss før, og det er derfor jeg kikket på ham igjen. Også Lasse Nielsen i Malmö har vært med før. Det er alltid godt å ha dem under observasjon. For de har jo gode kvaliteter som spillere. De har kanskje ikke kommet helt opp i matchtempo ennå, men det skal man kanskje heller ikke forvente når det er tidlig i mars måned.

- Er spillerne som bare har spilt treningskamper i vinter uaktuelle for troppen denne gang?

- De er ikke uaktuelle, men selv de vet at det er i obligatoriske kamper at de er oppe i fullt trykk og er nærmere 100 prosent.

- Er det spennende at en unggutt som Jacob Rasmussen kan komme til å spille mye for Rosenborg i år?

- Jeg kjenner ham ikke så godt, jeg har ikke sett ham så mye. Det tar nok også litt tid før han er inne i Rosenborg.

- Hvordan var det å se to av dine gamle lag møtes?

- Artig! Det er spennende å se to litt forskjellige stilarter. Nå vet jeg at Rosenborg har mer i bakkant enn hva de viste - med spillere ute, men det er interessant: Rosenborg har sitt konsept å spille etter, og Malmö har sitt. Uansett tror jeg begge klubbene er glade for at det (fortsatt) er én måned til seriestart.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Han er alltid i kikkerten» i forumet! Diskutér «- Han er alltid i kikkerten» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb