English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Åsen i Rosenborg-samtaler
Skrevet av Thomas Myren, 4. desember 2017, 18:59

Gjermund Åsen har utgående kontrakt med Tromsø.


Foto: Nils Heldal

Midtbanespilleren var for noen uker siden i møte med Kåre Ingebrigtsen, skriver Eurosport. En faktor er at kjæresten bor i Trondheim.

- Det er viktig for meg at hun har en fremtid der jeg også skal være og at hun kan trives. Det er ikke bare meg lenger. Jeg blir snart 27, og da går du under en «pakkedeal», påpeker Åsen overfor iTromsø.

I tillegg til Rosenborg skal Vålerenga være en av flere norske klubber som har vist interesse. Også klubber fra Danmark, Sverige, Belgia, Nederland og Polen skal ha forhørt seg om Bosman-spilleren.

Det er også fortsatt et alternativ å forlenge avtalen med Tromsø.

- Jeg skal snakke med Svein-Morten (Johansen, sportssjef) før jeg drar hjem til Trondheim. Det blir sikkert en god samtale der han legger fram fremtidsplanene. Jeg føler at vi har gjort ferdig årene våre i sumpen. Jeg føler vi må legge noen planer for hvordan vi kan nærme oss topp fem-lagene. Vi har potensial til det, og vi må tåle å sette oss litt hårete mål, mener Gjermund Åsen.

Han slo gjennom i 2010, men ble raskt forbigått av Markus Henriksen og senere Jonas Svensson. Etter to låneopphold i Ranheim ble det til slutt permanent overgang sommeren 2012.

To år senere ønsket RBK å hente Åsen tilbake, men han flyttet i stedet til Tromsø foran 2015-sesongen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Åsen i Rosenborg-samtaler» i forumet! Diskutér «- Åsen i Rosenborg-samtaler» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb