English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Åsen ferdig i Rosenborg
Skrevet av Thomas Myren, 20. juli 2012, 16:45

Gjermund Åsen fortsetter i Ranheim nå som låneavtalen går ut.


Foto: Nils Heldal

- Det føltes ikke rett å dra tilbake til RBK nå, og jeg følte meg heller ikke ordentlig ønsket tilbake. Det er flere ting som spiller inn, blant annet posisjon på banen og at jeg bare hadde kontrakt med RBK ut dette året. Derfor føltes det riktig å takke for seg nå, sier Åsen til Nettavisen.

Opprinelig var han lånt ut til 31. juli, men i ettermiddag skrev han under avtale med 1. divisjonsklubben ut neste sesong.

- Ranheim står for noe eget, vi bygger et lag med trøndere som står veldig sterkt sammen. Vi er med i toppen og sulten etter å rykke opp med disse gutta driver meg, begrunner 21-åringen.

Etter å ha vært utlånt til østkantgjengen også i fjor høst, håpet Åsen på RBK-plass, men signalene fra Jan Jönsson var så dårlige at han etter eget ønske vendte tilbake til Ranheim allerede i februar.

- I fjor høst var han veldig fornøyd med det jeg hadde prestert på utlån i Ranheim og ønsket at jeg skulle komme tilbake og kjempe om en plass sentralt. Et par uker senere ble det helomvending, og jeg skulle prøve venstreback.

Åsen reagerer også på at Jönsson ikke var til stede da han nylig skulle avklare mulighetene sine på Lerkendal.

- Man får jo selvfølgelig noen signaler når hovedtreneren ikke sitter der når jeg kommer inn å skal ha et møte om framtiden min, kommenterer Gjermund Åsen.

Heimdalingen fikk spille 17 kamper etter gjennombruddet våren 2010.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Åsen ferdig i Rosenborg» i forumet! Diskutér «Åsen ferdig i Rosenborg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb