English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Skuffende at vi gir bort 2-0
Skrevet av Thomas Karlsen, 18. november 2017, 14:24

Roger Naustan tapte sin siste cupfinale som juniortrener i Rosenborg.FORNEBU (rbkweb.no): - Det som er skuffende, er først og fremst at vi gir bort 2-0 når vi begynner å få hånda på pokalen. Kanskje var det også problemet, at vi var så nærme at vi slapp oss ned littegrann og inviterte dem inn. Det kom 2-2, konstaterer Naustan.

- Molde hadde ballen mye. Var det planlagt?

- Det var ikke akkurat noe som vi hadde planlagt. Vi håpet at vi skulle kontre på dem, at vi skulle komme på utsida av treeren deres - noe vi delvis lyktes med. Dessverre forsvant det litt for oss på slutten av kampen.

- Dere tapte på straffespark for Molde i NM også i fjor.

- Det var eksakt på samme viset. Vi trodde likevel at vi skulle få en mental edge nå, og vi var på vei til å ta seieren.

- Er Molde rett og slett bedre enn dere på straffer?

- Vi kan ikke si noe annet basert på de to siste, men jeg mener at vi vant en kvartfinale på straffekonk mot dem for åtte år siden. Så det har gått begge veier.

- Det ble en dårlig avslutning som Rosenborg-trener.

- Hadde man skulle skrevet boka sjøl, så hadde vi vunnet i dag - med 3-0 eller i straffekonken, for den saks skyld. Men sånn er nå fotballen. Molde er et godt lag, og vi visste at det kom til å bli tett og jevnt helt ut, avslutter Naustan, som neste sesong tar over som trener i Levanger.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Skuffende at vi gir bort 2-0» i forumet! Diskutér «- Skuffende at vi gir bort 2-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb