English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Straffedrama i juniorcupen
Skrevet av Thomas Myren, 5. september 2009, 19:22

Juniorlaget greide bare 3-3 mot Molde, og måtte ha straffesparkkonkurranse for å revansjere tapet til seniorene i forrige kvartfinale mot romsdalingene.- Vi gikk videre, men resten var dårlig. Vi scorer tre mål, men slipper også inn tre mål. Det virker som om vi har litt høye skuldre, og er litt preget. Jeg vet ikke hvorfor, det er bare en fotballkamp. Men det hadde nok litt med at vi spilte på stadion og at det var mange folk som kikket på, sier juniortrener Ståle Stensaas til rbkweb.no.

Kristoffer Hildrestrand kontret inn ledelse for Molde før Mushaga Bakenga snudde til 2-1 med scoring like før og etter pause.

- De gjorde det vanskelig for oss med å ligge tilbake og forsvare seg godt, konstaterer Stensaas.

Den hittil kjedelige kampen så nærmest ut til å ebbe ut, da det plutselig ble svært dramatiske sluttminutter:

Først utlignet Magnus Stamnestrø på en lobb. Så fikk Bakenga straffespark, som spisskompis Michael Karlsen scoret sikkert på. Alle trodde semifinale var sikret, da Stamnestrø mange minutter på overtid kontret inn 3-3.

- Den må jeg si var tung å få. Jeg så at guttene gikk av med hengehoder, da det ble blåst av ved full tid. Da måtte en bare få løftet hodene deres igjen, og få tilbake på troa på at det kunne gå, forteller Stensaas.

De to korte ekstraomgangene på fem minutter hver forble målløse, og dermed ble det straffesparkkonkurranse. Emil Lynum misset for RBK, men på det tidspunktet hadde keeper Even Barli allerede reddet et romsdalsk straffespark samt scoret på et sjøl også. Avgjørelsen kom da Eirik Dahle skjøt den siste Molde-straffen høyt over. I mellomtida hadde også Christoffer Aasbak og Mats Larsen scoret for RBK.

- Vi drar heldigvis det lengste strået på straffespark. Jeg sa det til guttene at "vi setter en lang strek over kampen" - i cup er det viktigste å gjøre videre, og det gjorde vi, avslutter Ståle Stensaas.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Straffedrama i juniorcupen» i forumet! Diskutér «Straffedrama i juniorcupen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb