English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ikke så langt unna det vi forventet
Skrevet av Thomas Myren, 13. november 2017, 07:11

Etter en god seriestart har Rosenborg resten av sesongen poengmessig vært på etterskudd sammenlignet med i fjor og i forfjor.Mens RBK tok 69 poeng begge de foregående sesongene, kan seriemesterne i år maksimalt få 64 poeng etter å ha gitt fra seg fem poeng i de siste kampene mot Stabæk og Aalesund.

- Det er ikke så langt unna det vi forventet med treningsopplegget og med nytt lag, hevder Kåre Ingebrigtsen overfor rbkweb.no.

Samtidig som mange nye spillere måtte samspilles, hadde treneren et ønske om å toppe formen først under europacupkvalifiseringa på seinsommeren. Strategien bidro muligens til formsvikten med bare seks av 18 mulige poeng i en periode i mai og juni. Brann tok over serieledelsen på bedre målforskjell etter 13 serierunder.

- Det var mye kamper i mai. Vi hadde nesten et nytt lag i vår, noe som gjorde at det var ganske naturlig, syns Ingebrigtsen.

Brann og Sarpsborg spilte 1-1 i påfølgende runde. RBK slo Sogndal 3-0 og var tilbake på toppen av tabellen for å bli. Tangering av klubbekorden med seks strake borteseiere fra juli til oktober var med på å legge grunnlaget for det tredje strake gullet. Samtidig kvalifiserte Rosenborg seg for europaligaen etter to bragdkamper mot Ajax.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Definitivt har vi truffet bra på formkurven, smiler Ingebrigtsen.

- Hvor høyt oppe på skalaen var prestasjonen mot Zenit?

- Det er nok en av de beste kampene vi har gjort i år - mot et så godt lag. "Alle" sier at Zenit var dårlige, men det er en grunn til at de var dårlige; det er fordi vi var gode. I Europa tror jeg det var den beste kampen vi har gjort.

- Sjøl om det ble seier mot Ajax, var denne kampen mer solid?

- Ja, vi kontrollerer denne kampen mye bedre. Vi skaper mest og er klart bedre. I Ajax-matchen hadde både de og vi store sjanser, men nå hadde vi egentlig kontroll fram til det 93. minutt, slår Kåre Ingebrigtsen fast.

Etter siste hjemmekamp mot Viking på søndag får Rosenborg de synlige bevisene på gullet i form av medaljer, seriemesterpokal og vandrepokal.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ikke så langt unna det vi forventet» i forumet! Diskutér «- Ikke så langt unna det vi forventet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb