English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Føler at vi har truffet brukbart
Skrevet av Thomas Karlsen, 18. juli 2017, 18:27

Rosenborg har planlagt å toppe formen i juli og august. Det avgjørende hjemmemøtet med Dundalk vil gi en nyttig pekepinn på om planen holder vann.- Vi ser piggere ut. Vi ser ut til å være i bra form nå. Men skulle vi gå på en smell i morgen, vil alle si at formtoppen ikke var der. Så det er avhengig av resultatet, innrømmer Kåre Ingebrigtsen.

- Men vi føler at vi har truffet brukbart. Så får vi se om det er godt nok i morgen. Vi tror at vi skal være kapable til å slå ut Dundalk.

- Føler du at du lærte noe av den første kampen?

- Alltid når du møter en ny motstander, så føler du at du lærer noe underveis. Så ser vi på opptak og analyserer etterpå. Da har vi noen nye ting, som vi bruker inn mot kampen: Hva vi skal gjøre og hva vi ikke skal gjøre.

- Så dermed kan vi forvente en bedre kamp mot Dundalk nå?

- Vi mener at vi gjorde en brukbar kamp i Irland, når vi spiller 1-1 borte. Men offensivt ønsker vi å skape mer. Hjemme på Lerkendal er det noe helt annet. På bortebane handler det om å få med seg et resultat, sånn at du har et godt utgangspunkt til hjemmekampen. Og det føler jeg at vi har fått.

- Er dette årets viktigste kamp?

- Ja, så langt er det det. Så blir vel neste kamp den viktigste. Sånn er det i fotball!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Føler at vi har truffet brukbart» i forumet! Diskutér «- Føler at vi har truffet brukbart» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb