English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Vålerenga 3-0
Skrevet av Thomas Myren, 17. september 2017, 21:51

RBK har funnet høstformen i serien og styrer mot gull.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det mentale er det vanskeligste for oss
- En stor dag for meg
- Vi var ikke på vårt beste i dag
- Nå skal vi avgjøre dette
Bilder fra Rosenborg - Vålerenga


- Det viktigste for oss er at vi fortsette å vinne, slik at vi hele tiden har forsprang ned til de andre. Vi skal ikke slippe opp på gassen, lovet Nicklas Bendtner.

Den store dansken tok ansvar og scoret etter bare to minutter: Pål André Helland headet et innlegg fra Birger Meling i tverrliggeren, og Bendtner skjøt returen trygt i mål over en sittende Adam Larsen Kwarasey.

Helland fulgte opp med å trille ballen forbi lengste stolpe, men ellers var 1. omgang kjedelig fram til rett før pause: Da fikk Bendtner straffespark etter å ha blitt holdt av Robert Lundström. Toppscoreren gikk sjøl til merket og satte inn sitt tolvte seriemål - nummer åtte på de åtte siste kampene.

- Det er en ujevn 1. omgang. Det er perioder som er bra, og det er perioder der Vålerenga er bedre enn oss. Vi er litt heldige som leder 2-0, syntes Kåre Ingebrigtsen.

Muligens hadde rokeringene på laget noe av skylda: Tore Reginiussen og Yann-Erik de Lanlay satt på tribunen, mens Anders Konradsen bare var reserve. Det må likevel sies at VIF ikke skapte noen ordentlige målsjanser, og var langt unna å kopiere kvartfinaleseieren for tre uker siden.

I stedet økte RBK ledelsen etter 69 minutter: Marius Lundemo ble taklet akkurat i det han sendte ballen videre til Anders Trondsen, som fra 20 meter kontrollert scoret sitt første mål med et skudd nede ved stolperota.

På slutten forsøkte både Jonathan Levi, Niicklas Bendtner og Vegar Eggen Hedenstad seg med mer eller mindre velplasserte langskudd uten å lykkes.

- I 2. omgang føler jeg egentlig at vi har full kontroll. Sjøl om det ikke er 100 prosent, så tar vi tre poeng og vinner 3-0 mot Vålerenga. Det viser styrke, oppsummerte Trondsen.

Siden Sarpsborg tapte hele 0-5 i Tromsø, er østfoldingene nå hele ni poeng bak. Brann ryktet opp til 2. plass, men er fortsatt sju poeng etter.

Kampfakta

ROSENBORG3-0Vålerenga
Nicklas Bendtner 2, str. 45
Anders Trondsen 65

Søndag 17. september 2017 20:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
15 271 tilskuere og vist på TVNorge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Johan Lædre Bjørdal, Jørgen Skjelvik, Birger Meling - Mike Jensen, Marius Lundemo, Anders Trondsen (Erik Botheim 82) - Pål André Helland (Jonathan Levi 76), Nicklas Bendtner, Milan Jevtovic (Samuel Adegbenro 62)

Gult kort RBK: Nicklas Bendtner

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Jacob Rasmussen, Anders Konradsen og Morten Konradsen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Vålerenga 3-0» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Vålerenga 3-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb