English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi var ikke på vårt beste i dag
Skrevet av Thomas Myren, 17. september 2017, 23:22

Kåre Ingebrigtsen var mellomfornøyd etter å ha slått Vålerenga.

- Jeg syns ikke vi var på vårt beste i dag. Det er en ujevn 1. omgang. Det er perioder som er bra, og det er perioder der Vålerenga er bedre enn oss. Vi er litt heldige som leder 2-0, innrømmer Ingebrigtsen.

- Så syns jeg vi er gode i 2. omgang. Vi har bra kontroll, skaper bra med målsjanser og holder Vålerenga unna. Gjennom 90 minutter står de vel med null målsjanser.

- Bendtner var sugen på hattrick en periode.

- Det hadde han vel fortjent. Vi ser at Nicklas er en klassespiller; han viser det igjen i dag. Han er i bra form. Nå har han spilt 30 kamper, og han blir i bedre og bedre fysisk forfatning. Da får han òg brukt ferdighetene sine langt mer - og ikke minst over 90 minutter.

- Trondsen scoret sitt første mål.

- Det er fantastisk og enormt viktig - ikke minst måten han gjør det på! Vi har en tendens til at vi skal bevege oss fryktelig nær mål før vi skyter. I dag satte han i gang en trend, og det var ganske mange som skjøt etter hvert. Det er viktig.

- Ikke minst på hjemmebane, når det ofte er trangt foran mål?

- Det er klart. Ofte når lag ligger lavt er slike skudd lurt - du husker Haugesund-målet. Vi må ha langskyttere, for det trekker òg forsvarsspillerne deres ut.

- Botheim fikk seriebdebuten sin.

- Erik har fortjent det nå. Han har vært bra på andrelaget. Botheim får debutert, og jeg håper det gir ham litt inspirasjon.

- Kan han få være med litt på benken utover høsten i skadefraværet til Viilhjalmsson?

- Ja, da. Det er derfor vi òg gir ham muligheten. Vi prøver alltid å gi unge spillere muligheten for å skaffe seg erfaring. Å få være med på de siste minuttene er en grei start. Det er bare å bygge videre - både for oss og Erik.

- Dere har innledet høstsesongen med to strake seiere i serien.

- Vi har fått bra svar. Å reise fra Spania på fredag, komme hjem i 19-tida og trene lørdag morgen er litt tungt. Vi brukte 20 minutter på å spille oss i gang i dag, men så ble det bra.

- Så vi er veldig glade for at vi har ei god treningsuke inn mot neste kamp. Det gleder vi oss til.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi var ikke på vårt beste i dag» i forumet! Diskutér «- Vi var ikke på vårt beste i dag» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb